- 143
- 64
- 28
TR de yaşamanın disocuntu diye okudum..
OlcakHarbiden bu olur muhtemelen
Yol yaptı bide nankörüm sanırımSen bizim Reyisullah efendimize laf mı ediyorsun
O istediği zaman istediklerinin oyunu da yok sayarak istediği belediyeye de çöker. Dün terörist dedikleriyle bugün masaya da oturur. Maşallah reyisullah efendimize
Noktasına kadar kalıyorum Doğru diyonda bugün terörist diyenlerde dün masalardı kent uzlaşısı adı altında hepsinin boyu devrileSen bizim Reyisullah efendimize laf mı ediyorsun
O istediği zaman istediklerinin oyunu da yok sayarak istediği belediyeye de çöker. Dün terörist dedikleriyle bugün masaya da oturur. Maşallah reyisullah efendimize
AMG çalışmadan aç kalırız zaten yarı aç yarı tok yaşıyoruz aga berduşlara veya kısa süreli işsiz kalan dostlara yarar hele son nesil ömrü billah çalışmaz artıkBu maaşı suriler ak koyunlar ve yalamalar alır
AynenAMG çalışmadan aç kalırız zaten yarı aç yarı tok yaşıyoruz aga berduşlara veya kısa süreli işsiz kalan dostlara yarar hele son nesil ömrü billah çalışmaz artık
X1000Siyasete girmeden ekmeğinize bakın
Bu paraları kumara atmayın kul hakkı olacaktır üzerinde. Kumarın, alkolün affı olur ama kul hakkının olmaz. Dikkat edin. Rastgele.
bravoKaynak a haber başka neresi olabilir
Geçen seçimlerdede gabarda petrol bulmuşlardı doğalgaz bedava olacaktı.
Çok güzel diyonda dostum sence mümkün mü?Siyasete girmeden ekmeğinize bakın
Bu paraları kumara atmayın kul hakkı olacaktır üzerinde. Kumarın, alkolün affı olur ama kul hakkının olmaz. Dikkat edin. Rastgele.
Şartlari öyle basit olacak bir durum değil, cok umitlenmeyin.Selamın aleyküm arkadaşlar yeni yıldan sonra geliyor vatandaşlık maaşı calısmayana isi olmayana vatandaşlık maaşı verecekler asgari ücret gibi iş bulana kadar bide yardım etcekler calısmayan kişilere iş bulma konusunda artık kumarı bırakanlar olur siteler muhtac kimse olmaz kod kimse kovalamaz hayırlı olsun simdiden
Bundan sonra oyle birsey olmaz asgari ücret verceklerHer ay yatan 1200/1300 aile desteği bile gateste direk satın alan adam gördüm burada 😁
Burda herkes zaten kul hakkını çok düşünür ve önem verir dost. Bilgi için teşekkürler yine deSiyasete girmeden ekmeğinize bakın