- 10,638
- 6,442
- 113
Bu sefer de bunun avına çıkmış kahpeler demek ki.Aynısı geldi bana da ayrı ayrı numaralardan 3 tane attılar
Bu sefer de bunun avına çıkmış kahpeler demek ki.Aynısı geldi bana da ayrı ayrı numaralardan 3 tane attılar
Linke tıklayınca nolur merak ettim reisaz önce aynısı bana da geldi, kahkaha attımCahil zannediyorlar herhalde linke tıklamayın sakın.
Valla ben paylaştım da meraktan ben tıkladım. Sonra da telefonu sıfırladım yeniden kurdum şu an teli, telefon açılır açılmaz bir daha SMS gönderdiler sildim yineSakın linke tıklamayın
Kardo ben tıkladım binance sayfası açıldı kapattım sonra. Ama yine de Bi korku düştü içime teli sıfırladım.Linke tıklayınca nolur merak ettim reis
Sifirladiysan güzel bir sorun olmaz diye düşünüyorum geçmiş olsun.Kanka haklısın merak ettim bastım linke de telefonu sıfırladım artık şimdi sildim sonra da mesajı inşallah bişey olmaz. Şimdi yine gönderdiler sıfırlayın açtıktan sonra teli
Direk bilgileri falan mı alıyorlar acaba tuhafKardo ben tıkladım binance sayfası açıldı kapattım sonra. Ama yine de Bi korku düştü içime teli sıfırladım.
Aynen kardo içime kurt düştü sıfırladım hemen inşallah bişey olmaz. Teşekkür ederim sağlasınSifirladiysan güzel bir sorun olmaz diye düşünüyorum geçmiş olsun.
Bu kahpelerden her şey beklenir kanka.Direk bilgileri falan mı alıyorlar acaba tuhaf
Bu da bir tür oltalama yöntemi.Valla bugün aldım kanki iki defa. Tıkladım binance açıldı sonra sildim diğer gelen mesajı da gelir gelmez sildim.
Öyle maalesef haklısın. Tc miz ortalık malı oldu iyice. Bu, tüm vatandaşlar için geçerli.Bu da bir tür oltalama yöntemi.
Maalesef tüm bilgilerimiz meydanda! Kimin borcu var, kimin çok parası var, kim iyi semtte oturuyor, maaşallah herkesin eline geçmiş. Misal, icralık borcun var; tüm devlet dairelerindeki bilgiler periyodik olarak çaldırıldığından icradaki dosyalarında artık biliniyor. Sonra ha bire mesaj geliyor; "dosyanız elimize ulaştı, uzlaşma için arayın" gibi mesajlar atılıyor ya da uyduruk kaydırık telefonlardan aramalar yapılıyor.
Sakın düşmeyin arkadaşlar. Evet borcum var dediğiniz kurumlar ve e-devlette görünen dosyalardaki borcunuzdan başka borç tanımayın.
5 kere üst üste geldi bana🤣Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Bana 3 defa geldiBugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Bencede dolandiriciBugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
yeni derken senelerin oltalama yöntemii dostum he aynen aynen deyip silmeyen kerizdirBugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?