Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Dolandırıcılık Yöntemi

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,701
3,605
113
Kanka haklısın merak ettim bastım linke de telefonu sıfırladım artık şimdi sildim sonra da mesajı inşallah bişey olmaz. Şimdi yine gönderdiler sıfırlayın açtıktan sonra teli
Sifirladiysan güzel bir sorun olmaz diye düşünüyorum geçmiş olsun.

triumphfb

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
4
3
Valla bugün aldım kanki iki defa. Tıkladım binance açıldı sonra sildim diğer gelen mesajı da gelir gelmez sildim.
Bu da bir tür oltalama yöntemi.

Maalesef tüm bilgilerimiz meydanda! Kimin borcu var, kimin çok parası var, kim iyi semtte oturuyor, maaşallah herkesin eline geçmiş. Misal, icralık borcun var; tüm devlet dairelerindeki bilgiler periyodik olarak çaldırıldığından icradaki dosyalarında artık biliniyor. Sonra ha bire mesaj geliyor; "dosyanız elimize ulaştı, uzlaşma için arayın" gibi mesajlar atılıyor ya da uyduruk kaydırık telefonlardan aramalar yapılıyor.

Sakın düşmeyin arkadaşlar. Evet borcum var dediğiniz kurumlar ve e-devlette görünen dosyalardaki borcunuzdan başka borç tanımayın.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,634
6,440
113
Bu da bir tür oltalama yöntemi.

Maalesef tüm bilgilerimiz meydanda! Kimin borcu var, kimin çok parası var, kim iyi semtte oturuyor, maaşallah herkesin eline geçmiş. Misal, icralık borcun var; tüm devlet dairelerindeki bilgiler periyodik olarak çaldırıldığından icradaki dosyalarında artık biliniyor. Sonra ha bire mesaj geliyor; "dosyanız elimize ulaştı, uzlaşma için arayın" gibi mesajlar atılıyor ya da uyduruk kaydırık telefonlardan aramalar yapılıyor.

Sakın düşmeyin arkadaşlar. Evet borcum var dediğiniz kurumlar ve e-devlette görünen dosyalardaki borcunuzdan başka borç tanımayın.
Öyle maalesef haklısın. Tc miz ortalık malı oldu iyice. Bu, tüm vatandaşlar için geçerli.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,437
671
113
Çok eski yöntem. Bir çok yerde insanlar bilinçlendirilse de yine de kurban bulunuyor .

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
5 kere üst üste geldi bana🤣

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Bugün ikinci kez bu smsi alıyorum. Binance hesabım ise şu an için aktif. Yeni dolandırıcılık yöntemi olsa gerek diye düşündüm. Benden hariç içimizde bu mesajı almış olanımız var mı acaba?
Bencede dolandirici

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,888
3,087
113
Mesaja ve gelen mesaja bak sahte oldugunu heöen anlarsın bu tarz çok geliyor şuana kadar basmadım basmamda

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
yeni derken senelerin oltalama yöntemii dostum he aynen aynen deyip silmeyen kerizdir