- 5,919
- 3,877
- 113
Cümlemize daha iyileri nasip olsun sağol dostumGüle gule kullan dostum
Cümlemize daha iyileri nasip olsun sağol dostumGüle gule kullan dostum
Onu satarsın 4 gün sonra boşuna konu açmışsın 😄😄Selamun aleyküm arkadaşlar, telefonu satmıştım iPhone 11 kullanıyordum, 2 Gün telefonsuz kaldık Alel acele gidip telefoncudan Global Mi 14 Pro aldım, kullanan varmı yorumlar nelerdir
Bana Samsung %40 indirimli bana deseydin alırdık istediğin modeli çok uygunaSelamun aleyküm arkadaşlar, telefonu satmıştım iPhone 11 kullanıyordum, 2 Gün telefonsuz kaldık Alel acele gidip telefoncudan Global Mi 14 Pro aldım, kullanan varmı yorumlar nelerdir
Nasıl yani %40 şuan geçerli mi ?Bana Samsung %40 indirimli bana deseydin alırdık istediğin modeli çok uyguna
bende iphone 15 pro geçtim birkaç hafta oluyor önceden de iphone kullanıyordum zaten gerçekten üst düzey bir telefon tuzlu ancak tasarımı bile premium hissettiriyorSelamun aleyküm arkadaşlar, telefonu satmıştım iPhone 11 kullanıyordum, 2 Gün telefonsuz kaldık Alel acele gidip telefoncudan Global Mi 14 Pro aldım, kullanan varmı yorumlar nelerdir
Kanka iPhone zaten tartışılmaz Görünüm sistem kamera çok çok iyi, tek sıkıntısı o rakamlarbende iphone 15 pro geçtim birkaç hafta oluyor önceden de iphone kullanıyordum zaten gerçekten üst düzey bir telefon tuzlu ancak tasarımı bile premium hissettiriyor
ikinci el iphone 13 falan bakabilirdin sende btüçen yoksaKanka iPhone zaten tartışılmaz Görünüm sistem kamera çok çok iyi, tek sıkıntısı o rakamlar
13 e göre bu canavar kankaikinci el iphone 13 falan bakabilirdin sende btüçen yoksa
baktım özellikleri cok iyi ancak en iyi android ortalama bir iphone kadar stabil çalışmıyor maalesef13 e göre bu canavar kanka
Birde android hemen değilde 3-5 ayda belli ediyor kendini kralbaktım özellikleri cok iyi ancak en iyi android ortalama bir iphone kadar stabil çalışmıyor maalesef
android kullandım önceden bende ben para verilecek cihazlar olduklarını düşünmüyorum şahsen bütçem hiç olmasın iphone 11 alırım ikinci el fiyat 15 bin birkaç sene sorunsuz götürürBirde android hemen değilde 3-5 ayda belli ediyor kendini kral
Hangi model mesela göster bana özel fiyata bakarımNasıl yani %40 şuan geçerli mi ?