http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Cep Telefonu Aldım

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,919
3,877
113
Bune kardeşim casibom da hiçbir oyun hicbirsey vermez mi bunlar bizi sık..... Çıkmışlar

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Selamun aleyküm arkadaşlar, telefonu satmıştım iPhone 11 kullanıyordum, 2 Gün telefonsuz kaldık Alel acele gidip telefoncudan Global Mi 14 Pro aldım, kullanan varmı yorumlar nelerdir
Onu satarsın 4 gün sonra boşuna konu açmışsın 😄😄

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,598
9,915
113
Selamun aleyküm arkadaşlar, telefonu satmıştım iPhone 11 kullanıyordum, 2 Gün telefonsuz kaldık Alel acele gidip telefoncudan Global Mi 14 Pro aldım, kullanan varmı yorumlar nelerdir
Bana Samsung %40 indirimli bana deseydin alırdık istediğin modeli çok uyguna

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,836
9,910
113
bende iphone 15 pro geçtim birkaç hafta oluyor önceden de iphone kullanıyordum zaten gerçekten üst düzey bir telefon tuzlu ancak tasarımı bile premium hissettiriyor

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,919
3,877
113
bende iphone 15 pro geçtim birkaç hafta oluyor önceden de iphone kullanıyordum zaten gerçekten üst düzey bir telefon tuzlu ancak tasarımı bile premium hissettiriyor
Kanka iPhone zaten tartışılmaz Görünüm sistem kamera çok çok iyi, tek sıkıntısı o rakamlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,836
9,910
113
Birde android hemen değilde 3-5 ayda belli ediyor kendini kral
android kullandım önceden bende ben para verilecek cihazlar olduklarını düşünmüyorum şahsen bütçem hiç olmasın iphone 11 alırım ikinci el fiyat 15 bin birkaç sene sorunsuz götürür