- 78,582
- 50,638
- 113
Pizza,pide,pizza,pide
Gece açsam param çoksa kokoreç köfte
Öyle sulu yemek kültürüm vs yoktur bol etli
Ne güzel derdin var kral. Göbektir bu erir gider. Düzenli spor yapamiyorsan, Sigara iç iştahı keser diyecem de bu kez dişlerin sararmış diyebilir. O yüzden bildiğin gibi yaşa dost.Ya sürekli görüştüğüm biri var senin biraz göbeğin çıkmış diyince tribe girdim amk 3 4 gündür.
Göbek başladıysa sıkıntı slot oynamaya başla göbek gider hatta biri sana önden bakınca ışık geçirirsin arkan görünürYa sürekli görüştüğüm biri var senin biraz göbeğin çıkmış diyince tribe girdim amk 3 4 gündür.
Kanka göbek kolay gitmiyor 1 haftadır aynaya bakınca göbek kolay gitmiyor sağlam disiplin lazım yedik içtik göbek çıktı hemen yok abi kumarda yemek en haysitetsiz şey.Ne güzel derdin var kral. Göbektir bu erir gider. Düzenli spor yapamiyorsan, Sigara iç iştahı keser diyecem de bu kez dişlerin sararmış diyebilir. O yüzden bildiğin gibi yaşa dost.
Hepsini yaptık o yüzden göbek çıktıya namussuz hemen çıkıyor yeter ki iki alkol içi yemek ye hemen çıkıyor lan insan en azında bir uyarı verir direk tak diye çıkıyor aşırı pişmanım gece yemeklerine.Pizza,pide,pizza,pide
Slot alanım hiç yok şu göbek aşırı sinirimi bozdu bunu bir başkası söyleyince senin göbeğin çıkmış diye az daha göbek şişse hamile kadına döneceğiz.Göbek başladıysa sıkıntı slot oynamaya başla göbek gider hatta biri sana önden bakınca ışık geçirirsin arkan görünür
Yemeği değil alkolü bırak yoksa göbek büyümeye devam ederSlot alanım hiç yok şu göbek aşırı sinirimi bozdu bunu bir başkası söyleyince senin göbeğin çıkmış diye az daha göbek şişse hamile kadına döneceğiz.
Göbek erkeğe yakışmıyor ya bende nerden göbek yaptımAynaya bakamıyorum
En başta onu bıraktım. Evimin yanında yürüyüş yolu bisiklet yolu var yarın ilk işim carrao bisiklet almak benim alt boğaz tarafımda şişkinlik olmuş ben cidden kilo almışım ya az önce kotu denedim kot zor girdi bel tarafıma bir daha yemek yiyeni özellikle alkol içeni...Yemeği değil alkolü bırak yoksa göbek büyümeye devam eder
Aynı oyunda mattan kazandığını atarmisinhem kazanıp hem diyet yapıyorum (kazançlarım diyet kadar istikrarlı değil ama) 😬 genelde bile yemek yapmayı başaramadığım için hep dışardan söyleniyor zaten hele çekim yapar yapmaz ilk harcamam big mac veya boston tatlı falan oluyor. ama ayın 8 inde düğünüm var gelinliğin içine girebilmek için yoğurt diyetindeyim sadece yoğurt yiyorum her öğün. dün matın attığı fruit party koddan fs çıkışı 40₺ verdi aynı oyunda 14k yapıp çektim gittim yoğurdumu yiyip yattım, önceki gün sabah kavın athena kodundan yine aynı oyunda 50k yapıp çektim ödül olarak sadece ara öğün hurma yedim tatlı isteğimi kessin diye 😓 aynı günün gecesinde odeondan 500 yatırıp 35k çekmiştim yine hiçbişey yememiştim çook zor beynin ödül merkezi uyarıldıkça karşı koymak, sigarayı bıraksam daha kolay olurdu
ne maksatla sorduğunu anlamadığım için tam olarak bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum amaAynı oyunda mattan kazandığını atarmisin
O diyeti bıraktığın an kilo almaya başlarsın. Hayırlı olsun bu arada. Düğün yani. Haddime değil ama düğünden sonra protein ağırlıklı beslenerek günde 400 500 kalori açığı bırakacak şekilde beslen ve egzersiz de olsa sadece spor yap 2 3 günde bir . En sağlıklısı bu.hem kazanıp hem diyet yapıyorum (kazançlarım diyet kadar istikrarlı değil ama) 😬 genelde bile yemek yapmayı başaramadığım için hep dışardan söyleniyor zaten hele çekim yapar yapmaz ilk harcamam big mac veya boston tatlı falan oluyor. ama ayın 8 inde düğünüm var gelinliğin içine girebilmek için yoğurt diyetindeyim sadece yoğurt yiyorum her öğün. dün matın attığı fruit party koddan fs çıkışı 40₺ verdi aynı oyunda 14k yapıp çektim gittim yoğurdumu yiyip yattım, önceki gün sabah kavın athena kodundan yine aynı oyunda 50k yapıp çektim ödül olarak sadece ara öğün hurma yedim tatlı isteğimi kessin diye 😓 aynı günün gecesinde odeondan 500 yatırıp 35k çekmiştim yine hiçbişey yememiştim çook zor beynin ödül merkezi uyarıldıkça karşı koymak, sigarayı bıraksam daha kolay olurdu
ac karnınna kumar oynanmaz allah allahGünlük ne yiyorsunuz?
Ben açık konuşayım bonuslar birikince en sonda etli pide gömüyorum.
Acaba hem kazanıp hemde diyet yapan var mı?
Asla yoktur!
Soru aslında şu kim sağlıklı besleniyor kumar varken kim aç kalır ki bu boğazımıza kim dur diyecek!