http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yemek Ve Kumar (Çok Önemli)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,582
50,638
113
Pizza,pide,pizza,pide
Gece açsam param çoksa kokoreç köfte
Öyle sulu yemek kültürüm vs yoktur bol etli

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,744
9,337
113
Ya sürekli görüştüğüm biri var senin biraz göbeğin çıkmış diyince tribe girdim amk 3 4 gündür.
Ne güzel derdin var kral. Göbektir bu erir gider. Düzenli spor yapamiyorsan, Sigara iç iştahı keser diyecem de bu kez dişlerin sararmış diyebilir. O yüzden bildiğin gibi yaşa dost.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,261
8,239
113
Ya sürekli görüştüğüm biri var senin biraz göbeğin çıkmış diyince tribe girdim amk 3 4 gündür.
Göbek başladıysa sıkıntı slot oynamaya başla göbek gider hatta biri sana önden bakınca ışık geçirirsin arkan görünür

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Ne güzel derdin var kral. Göbektir bu erir gider. Düzenli spor yapamiyorsan, Sigara iç iştahı keser diyecem de bu kez dişlerin sararmış diyebilir. O yüzden bildiğin gibi yaşa dost.
Kanka göbek kolay gitmiyor 1 haftadır aynaya bakınca göbek kolay gitmiyor sağlam disiplin lazım yedik içtik göbek çıktı hemen yok abi kumarda yemek en haysitetsiz şey.

Lan göbeksiz adamdım şimdi aynada kendime bakamıyorum.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Pizza,pide,pizza,pide
Gece açsam param çoksa kokoreç köfte
Öyle sulu yemek kültürüm vs yoktur bol etli
Hepsini yaptık o yüzden göbek çıktıya namussuz hemen çıkıyor yeter ki iki alkol içi yemek ye hemen çıkıyor lan insan en azında bir uyarı verir direk tak diye çıkıyor aşırı pişmanım gece yemeklerine.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Göbek başladıysa sıkıntı slot oynamaya başla göbek gider hatta biri sana önden bakınca ışık geçirirsin arkan görünür
Slot alanım hiç yok şu göbek aşırı sinirimi bozdu bunu bir başkası söyleyince senin göbeğin çıkmış diye az daha göbek şişse hamile kadına döneceğiz.

Göbek erkeğe yakışmıyor ya bende nerden göbek yaptım :( Aynaya bakamıyorum

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Aynada kilo alınca yanaklarım şişmiş yok abi ben kilo aldım nefret ediyorum kendimden bir daha yemek yiyeni siksinler bak o derece çenemin altı duluklarım şişmiş lan stresden.

Daha yiyeni dürüm söyleyenei s... neyse.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,261
8,239
113
Slot alanım hiç yok şu göbek aşırı sinirimi bozdu bunu bir başkası söyleyince senin göbeğin çıkmış diye az daha göbek şişse hamile kadına döneceğiz.

Göbek erkeğe yakışmıyor ya bende nerden göbek yaptım :( Aynaya bakamıyorum
Yemeği değil alkolü bırak yoksa göbek büyümeye devam eder

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Yemeği değil alkolü bırak yoksa göbek büyümeye devam eder
En başta onu bıraktım. Evimin yanında yürüyüş yolu bisiklet yolu var yarın ilk işim carrao bisiklet almak benim alt boğaz tarafımda şişkinlik olmuş ben cidden kilo almışım ya az önce kotu denedim kot zor girdi bel tarafıma bir daha yemek yiyeni özellikle alkol içeni...

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Yatalım yarın ilk işim bisiklet almak bakalım bu göbek nasıl eriyecek arda turana bakıyorum adam göbekli aşırı iğrenç duruyor göbeksiz ne güzeldi arda turan erkek adama göbek yakışmıyor pis duruyor abi ya nefret ediyorum.

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,250
1,335
113
usta ben her para çektiğimde köfteci yusuftan 2 köfteli sarı kaşarlı hamburger söylüyom bide 3lü içli köfte
eğer para yoksa terra pizzadan 2 tane ortaboy bizza söylüyorum 300 tl ite versen yemez

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,093
2,612
113
Kumarbaz adamın karı kızla yemekle işi olmaz aga sabah 10k lik olur gece 0 lik

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
388
227
43
hem kazanıp hem diyet yapıyorum (kazançlarım diyet kadar istikrarlı değil ama) 😬 genelde bile yemek yapmayı başaramadığım için hep dışardan söyleniyor zaten hele çekim yapar yapmaz ilk harcamam big mac veya boston tatlı falan oluyor. ama ayın 8 inde düğünüm var gelinliğin içine girebilmek için yoğurt diyetindeyim sadece yoğurt yiyorum her öğün. dün matın attığı fruit party koddan fs çıkışı 40₺ verdi aynı oyunda 14k yapıp çektim gittim yoğurdumu yiyip yattım, önceki gün sabah kavın athena kodundan yine aynı oyunda 50k yapıp çektim ödül olarak sadece ara öğün hurma yedim tatlı isteğimi kessin diye 😓 aynı günün gecesinde odeondan 500 yatırıp 35k çekmiştim yine hiçbişey yememiştim çook zor beynin ödül merkezi uyarıldıkça karşı koymak, sigarayı bıraksam daha kolay olurdu

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,998
3,884
113
hem kazanıp hem diyet yapıyorum (kazançlarım diyet kadar istikrarlı değil ama) 😬 genelde bile yemek yapmayı başaramadığım için hep dışardan söyleniyor zaten hele çekim yapar yapmaz ilk harcamam big mac veya boston tatlı falan oluyor. ama ayın 8 inde düğünüm var gelinliğin içine girebilmek için yoğurt diyetindeyim sadece yoğurt yiyorum her öğün. dün matın attığı fruit party koddan fs çıkışı 40₺ verdi aynı oyunda 14k yapıp çektim gittim yoğurdumu yiyip yattım, önceki gün sabah kavın athena kodundan yine aynı oyunda 50k yapıp çektim ödül olarak sadece ara öğün hurma yedim tatlı isteğimi kessin diye 😓 aynı günün gecesinde odeondan 500 yatırıp 35k çekmiştim yine hiçbişey yememiştim çook zor beynin ödül merkezi uyarıldıkça karşı koymak, sigarayı bıraksam daha kolay olurdu
Aynı oyunda mattan kazandığını atarmisin

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,216
405
83
Kumar oynayip her gun doyan ya aile evindedir yada kumara yeni baslamistir cogu zaman ac yatip gunu milletten gecinerek geciriyorum zoe isler .

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,412
2,966
113
Biraz spor yapayım göbek erisin hayallerine kapılmayın. 3 ayda 11 kilo verdim göbek hiç erimedi. 5 6 ay düzenli diyet spor yapmazsan sadece kas eritirsin

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,412
2,966
113
O diyeti bıraktığın an kilo almaya başlarsın. Hayırlı olsun bu arada. Düğün yani. Haddime değil ama düğünden sonra protein ağırlıklı beslenerek günde 400 500 kalori açığı bırakacak şekilde beslen ve egzersiz de olsa sadece spor yap 2 3 günde bir . En sağlıklısı bu.

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
536
240
43
Günlük ne yiyorsunuz?

Ben açık konuşayım bonuslar birikince en sonda etli pide gömüyorum.

Acaba hem kazanıp hemde diyet yapan var mı?

Asla yoktur!

Soru aslında şu kim sağlıklı besleniyor kumar varken kim aç kalır ki bu boğazımıza kim dur diyecek!
ac karnınna kumar oynanmaz allah allah