http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yemek Ve Kumar (Çok Önemli)

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
388
227
43
O diyeti bıraktığın an kilo almaya başlarsın. Hayırlı olsun bu arada. Düğün yani. Haddime değil ama düğünden sonra protein ağırlıklı beslenerek günde 400 500 kalori açığı bırakacak şekilde beslen ve egzersiz de olsa sadece spor yap 2 3 günde bir . En sağlıklısı bu.
benim normalde yediğim yemeği başkası yese kapıdan geçemeyecek hale gelirdi düzenli at biniyorum ben de öyle form tutuyorum kendimce. düğün olmasaydı bu sene yarışmalara katılacaktım yeniden ama ufak ara vermiş oldum, yani spordan yana sorunum yok sadece olması gerektiği sporcu disipliniyle boğazımı tutmuyorum ve sigara alkolü sınırlamıyorum 😔 hem antreman yapamayıp hem telaşede stresten kendimi yemeğe verince çok kilo aldım ama bundan sonra verdiğimi geri almam diye düşünüyorum teşekkürler yine de protein ağırlıklı beslenmeyi göz önünde bulunduracağım :)

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,403
2,917
113
benim normalde yediğim yemeği başkası yese kapıdan geçemeyecek hale gelirdi düzenli at biniyorum ben de öyle form tutuyorum kendimce. düğün olmasaydı bu sene yarışmalara katılacaktım yeniden ama ufak ara vermiş oldum, yani spordan yana sorunum yok sadece olması gerektiği sporcu disipliniyle boğazımı tutmuyorum ve sigara alkolü sınırlamıyorum 😔 hem antreman yapamayıp hem telaşede stresten kendimi yemeğe verince çok kilo aldım ama bundan sonra verdiğimi geri almam diye düşünüyorum teşekkürler yine de protein ağırlıklı beslenmeyi göz önünde bulunduracağım :)
Gece yemek kötü. Mide boş kalmazsa yakmaz çünkü. Sporcuysan zaten proteini normal bi insandan daha çok alman gerekir. Umarım alkolü azaltır hatta bırakabilirsin. Ben 4 yıl oldu bırakalı

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
388
227
43
Gece yemek kötü. Mide boş kalmazsa yakmaz çünkü. Sporcuysan zaten proteini normal bi insandan daha çok alman gerekir. Umarım alkolü azaltır hatta bırakabilirsin. Ben 4 yıl oldu bırakalı
sosyal içiciyim evde her daim her çeşit bulunur alkol ama 2 haftada bir taş çatlasın ayda 1 oturup 2 kadeh içersem içerim ya da bazen güzel yemeğin yanına eşlikçi olsun diye. her haftasonu siroz adayı gibi içmeler üniversite başında falan kaldı artık zaten o kadar hızlı değilim :) bırakmak diyince de eski temponun haftada 2-3 kez içmek gibi olduğunu düşündüm öyleyse eğer ne mutlu bırakabildiysen çelik gibi irade seninki de demek, bağımlılıklar arasında en masum görüneni olduğu için sinsi sinsi ele geçiriyormuş alkol insanın psikolojisini çünkü öyle okumuştum.

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,403
2,917
113
sosyal içiciyim evde her daim her çeşit bulunur alkol ama 2 haftada bir taş çatlasın ayda 1 oturup 2 kadeh içersem içerim ya da bazen güzel yemeğin yanına eşlikçi olsun diye. her haftasonu siroz adayı gibi içmeler üniversite başında falan kaldı artık zaten o kadar hızlı değilim :) bırakmak diyince de eski temponun haftada 2-3 kez içmek gibi olduğunu düşündüm öyleyse eğer ne mutlu bırakabildiysen çelik gibi irade seninki de demek, bağımlılıklar arasında en masum görüneni olduğu için sinsi sinsi ele geçiriyormuş alkol insanın psikolojisini çünkü öyle okumuştum.
Haftada 2 3 değil de ayda 5 6 diyelim. Alkolü bırakınca insanlara olan tavrımın değiştiğini söyleyebilirim net olarak. Eskiden çok fazla küfrettiğimi farkettim. Çok özel günler harici içilmesini doğru bulmuyorum. Ama maalesef sigarayı bırakacak iradem yok. Umarım sen de bırakırsın eğer bırakma niyetin varsa tabi

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,485
494
83
Dostum yemekten önce stres bizi mahvedecek. Tüm gün ekran başında, stres içindeyiz. Bu böyle devam edebilir gibi değil. Gözümüzden de olucaz, sinir sistemimizden de, ailemizden de.. Herkesin belli bi geliri olması lazım. Yoksa bu iş hayatımızı karartacak..

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,042
343
83
bunu fazla dikkate alıp önemsemeyin her forumda farklı bişey açar, başka forumda da komşuyu dövecekti en son ama kesin dayak yedi