http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yemek Ve Kumar (Çok Önemli)

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Dedenin ya***ı yiyoz hergün 1000 lik olan doymadı bi türlü sakallı oçe
Hayatta slot oynamam burdan biri gönüllü slot oyna desin para versin asla oynamam.

Benim en fazla slot maceram 500 e 250 spin verir onuda 1.30 çevrim ister en babası bu alayına isyan çekerim sadece SLOT diyenlerden sporcunun kralıyım ben.

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,981
2,669
113
Günlük ne yiyorsunuz?

Ben açık konuşayım bonuslar birikince en sonda etli pide gömüyorum.

Acaba hem kazanıp hemde diyet yapan var mı?

Asla yoktur!

Soru aslında şu kim sağlıklı besleniyor kumar varken kim aç kalır ki bu boğazımıza kim dur diyecek!
günümüz de kimse sağlıklı beslenmiyor zaten kumar olmasa bile

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
713
113
Hayatta slot oynamam burdan biri gönüllü slot oyna desin para versin asla oynamam.

Benim en fazla slot maceram 500 e 250 spin verir onuda 1.30 çevrim ister en babası bu alayına isyan çekerim sadece SLOT diyenlerden sporcunun kralıyım ben.
Bende tam tersi reis sorduğun soruya ciddi cevap verecek olursam da kumar bende ters tepiyor günde 2 paket sigara sinir stres sürekli telefon duvar yumruklama kendine zarar verme vb. durumları yaşamaktan iştah falan kalmıyor aç yaşıyorsun öyle düşün

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,351
7,914
113
Dost gereksiz yere kalbimizi kırmayalım sana iyi yaklaşmak istiyorum kalbini inan kırmak istemiyorum ne dediğim açık varsa fikrin yaz yoksa ne kendi ne de beni yorma
Sabahları 5 adet poğaça simit
1 demlik çay
2 paket sigara
Öğlenleri dönerci var burda ordan takılırız
İyi bir para varsa akşam Yemeksepeti Migros kovalarim tabi bide şöyle birşey var para varken insanın canı birşey istemiyor para yokken kuru ekmek bile tatlı geliyor.
Kilo aldık 85tim şuan tam olarak 99 um 100 de stop diyeceğim gerçi boy 1.86 göstermiyor ama yinede sağlık önemli

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,333
2,558
113
Valla kardo kazandığım zaman kusana kadar yiyorum ama oynarken kitleniyorum bişey yemek istemiyorum

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Bende tam tersi reis sorduğun soruya ciddi cevap verecek olursam da kumar bende ters tepiyor günde 2 paket sigara sinir stres sürekli telefon duvar yumruklama kendine zarar verme vb. durumları yaşamaktan iştah falan kalmıyor aç yaşıyorsun öyle düşün
Abi bu kumar sizi yedir miyor mu ya bende mi var diyorum sende nasıl iştah keser gece pide söylüyoz anasını satayım nasıl iştah keser?
Sabahları 5 adet poğaça simit
1 demlik çay
2 paket sigara
Öğlenleri dönerci var burda ordan takılırız
İyi bir para varsa akşam Yemeksepeti Migros kovalarim tabi bide şöyle birşey var para varken insanın canı birşey istemiyor para yokken kuru ekmek bile tatlı geliyor.
Kilo aldık 85tim şuan tam olarak 99 um 100 de stop diyeceğim gerçi boy 1.86 göstermiyor ama yinede sağlık önemli
Kumar yedir miyor mu beni yediriyor onu söyle

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,351
7,914
113
Abi bu kumar sizi yedir miyor mu ya bende mi var diyorum sende nasıl iştah keser gece pide söylüyoz anasını satayım nasıl iştah keser?

Kumar yedir miyor mu beni yediriyor onu söyle
Yok aga alakası yok kumarla standart aynı hep

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,741
9,334
113
Günlük ne yiyorsunuz?

Asla yoktur!

Soru aslında şu kim sağlıklı besleniyor kumar varken kim aç kalır ki bu boğazımıza kim dur diyecek!
Bonuslar bitince
hq720 (1).jpg

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Yok aga alakası yok kumarla standart aynı hep
Dost ben 3 bonus sonra acıkıyorum hemen zurna kola ne varsa söylüyorum ben aç kalınca baş ağrısı yapıyor 7 kilo aldım göbek yoktu göbek çıktı ya harbi kilo aldık abi biz.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,162
20,694
113
Günlük ne yiyorsunuz?

Asla yoktur!

Bonuslar birikince mi yemek yiyon bonuslar birikmeyince aç mı kaliyon birader nasıl hayatta kaldın bunca zaman

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Bonuslar birikince mi yemek yiyon bonuslar birikmeyince aç mı kaliyon birader nasıl hayatta kaldın bunca zaman
Dost bonuslardan 3 5k kar yapınca direk elim yemek sepetine gidiyor bu ara karlı geçince sürekli pide döner derken 7 kilo aldık nasıl çözeceğiz böyle giderse sonumuz kötü

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,351
7,914
113
Dost bonuslardan 3 5k kar yapınca direk elim yemek sepetine gidiyor bu ara karlı geçince sürekli pide döner derken 7 kilo aldık nasıl çözeceğiz böyle giderse sonumuz kötü
Boşver en iyisini yapıyorsun bende genellikle evin eksiklerini alırım hemen para vurduğum zaman yoksa o para o hesapta bir gün dursa ikinci günü geri gidiyor sitelere, sitelere gideceğine boğazına gitsin öteki türlü insanın zoruna gidiyor yapıştır can boğazdan gelir

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,741
9,334
113
Ben para kazanınca yiyorum hocam 7 kilo aldık göbeğim yoktu sürekli görüştüğüm kız senin göbeğin çıktı diyor
Valla Kazanova dost kumarin kaybını iliklerine kadar hissedince Kazanova olsan görüştüğün kız yüzüne bakmaz. Göbek bahane olur.
Dip Not: (Kızcağız haklı olur bu durumda)

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Boşver en iyisini yapıyorsun bende genellikle evin eksiklerini alırım hemen para vurduğum zaman yoksa o para o hesapta bir gün dursa ikinci günü geri gidiyor sitelere, sitelere gideceğine boğazına gitsin öteki türlü insanın zoruna gidiyor yapıştır can boğazdan gelir
Dost tamamda fit bir durumum vardı göbek çıkınca aynada bu adam sen değilsin diyorum erkek adama göbek yakışmıyor göbekte zor gitmiyor spora yazıldım zaten.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,315
3,104
113
Valla Kazanova dost kumarin kaybını iliklerine kadar hissedince Kazanova olsan görüştüğün kız yüzüne bakmaz. Göbek bahane olur.
Dip Not: (Kızcağız haklı olur bu durumda)
Ya sürekli görüştüğüm biri var senin biraz göbeğin çıkmış diyince tribe girdim amk 3 4 gündür.