Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yarın Sabah Yeni İş Görüşmesi

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,255
13,350
113
lan yürü konuşup durma , git bonanzanı çevir 1 liradan
klasik zekasız özelliğidir bu karşıdakini maddi durumu ile küçümseme rolüne girerek kendini psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor. sanki kendisi bana elon musk dediğim gibi zeka sorunun olmasa zırt pırt su konuları açmazsin yazdığın her cümle kanıt gibi oluyor devam. Şimdi sindiremeyip küfür falan et 😄

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,435
4,211
113
Evet Arkadaşlar , Kazançların Bol Olduğu Son Paralarla 6 Haneli Çekimleri Yaptığınız bir Gece diliyorum ,

Yarın 10-11 Arası , Gayrettepe Şişli Bölgesinde bir holding binasında Şoför pozisyonunda İş görüşmem var, Şirket aracı Kullanacakmışım

ekstra a2 Üstü ehliyet varmı diye sordular , Bende zaten A Sınıfı Yüksek cc Motor varmış , acil durumlarda evrak vs Motorla Çıkacakmışım İnşallah Şartları güzeldir de alınırım
Asgari ücret +SSK YAPARLAR

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,742
113
Evet Arkadaşlar , Kazançların Bol Olduğu Son Paralarla 6 Haneli Çekimleri Yaptığınız bir Gece diliyorum ,

Yarın 10-11 Arası , Gayrettepe Şişli Bölgesinde bir holding binasında Şoför pozisyonunda İş görüşmem var, Şirket aracı Kullanacakmışım

ekstra a2 Üstü ehliyet varmı diye sordular , Bende zaten A Sınıfı Yüksek cc Motor varmış , acil durumlarda evrak vs Motorla Çıkacakmışım İnşallah Şartları güzeldir de alınırım
Mayış ne

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,892
4,841
113
Emekli oldum, ev kendimin olduğu halde yine çalışıyorum, okuyan iki çocuk var, hatta mesaiye kalmaya çalışıyorum ki ay sonu biraz daha fazla para gelsin diye.Hayat şartları bunu gerektiriyor, sakın emekli olunca zütü tossagı yayıp yatacacaksınız sanmayın, en az 65 e kadar yolu var, benim 15 senem daha kaldı, gerçi meslek çok bende, 65 ten sonra bile yapabileceğim işler var, tabiiki hayallerimin cogunu geçeklestiremedim, bu ülkede imkansız olduğunu anladım zaten, siz siz olun, hayatı küçümsemeyin, insanları da, bir gün gelir o kucumsediklerinizin eline düşebilirsiniz.Hayat dersleri hiçbir asırda , kültürde değişmez, evrim geçirmez bunu bilin

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
312
83
Emekli oldum, ev kendimin olduğu halde yine çalışıyorum, okuyan iki çocuk var, hatta mesaiye kalmaya çalışıyorum ki ay sonu biraz daha fazla para gelsin diye.Hayat şartları bunu gerektiriyor, sakın emekli olunca zütü tossagı yayıp yatacacaksınız sanmayın, en az 65 e kadar yolu var, benim 15 senem daha kaldı, gerçi meslek çok bende, 65 ten sonra bile yapabileceğim işler var, tabiiki hayallerimin cogunu geçeklestiremedim, bu ülkede imkansız olduğunu anladım zaten, siz siz olun, hayatı küçümsemeyin, insanları da, bir gün gelir o kucumsediklerinizin eline düşebilirsiniz.Hayat dersleri hiçbir asırda , kültürde değişmez, evrim geçirmez bunu bilin
Bu ülkede yaşam zor ona rağmen bide kumarda keybedip milleti zengin ediyoruz çıkamıyoruz işin içinden başka şeyler lazım

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,742
113
- Büyüyünce ne olacaksın evladım
+ Astronot olacağım
- İyi o zaman sen şimdiden zıplamaya başla

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,773
1,430
113
Hoca sen niye 10 günde bir yarın iş görüşmem var şunu yapacakmışim diye konu açıyorsun yani işler olmuyor yada çıkıyorsundur muhtemelen de hayatınızdaki her detayı anlatmakdaki motivasyon nedir tam olarak
Bu eleman ağır rahatsız. Tedavi görüyor ama sonuç vermiyor. Forumda birde geçen herkesi tedavi edeceğim seanslar ücretsiz diye ciddi ciddi konu açmıştı. Daha da garibi bunu kaale alıp ciddi ciddi soru soranlar vardı biride bunun gibi olan clovers di. Clavers buna hocam gel özelden tedavi hakkında konuşalım diye yazmıştı 🤣 O da bunun gibi iş konuları açıyordu günlük. Birde ailesiyle yaşadığı sorunları kaşıklığa kadar anlatıyordu. 😃😃 açtığı konular olsun konuların içinde yaptığı yorumlar olsun hepsi birbirinden alakasız konuşmalar falan. Bu kişilerden forumda çok ne desek ne yazsak da olmaz bunlar böyle geldi böyle devam ederler

Son düzenleme:

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,742
113
25k maaş+yol+yemek
Piramitte çalışan köleler vs Asgari ücret

Elemanın teki youtube'da hesap yapıyordu. Antik Mısırda kölelere şu kadar ekmek şu kadar bira verilirdi falan diye. Türkiyedeki asgari ücretten fazla çıkıyordu sonuç. Kitaplarda da okurken vah yazık diye acıyoruz :)