Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yarın Sabah Yeni İş Görüşmesi

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,777
4,944
113
Evet Arkadaşlar , Kazançların Bol Olduğu Son Paralarla 6 Haneli Çekimleri Yaptığınız bir Gece diliyorum ,

Yarın 10-11 Arası , Gayrettepe Şişli Bölgesinde bir holding binasında Şoför pozisyonunda İş görüşmem var, Şirket aracı Kullanacakmışım

ekstra a2 Üstü ehliyet varmı diye sordular , Bende zaten A Sınıfı Yüksek cc Motor varmış , acil durumlarda evrak vs Motorla Çıkacakmışım İnşallah Şartları güzeldir de alınırım
Buna sevindim dost hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel bir istir🙏bol kazanclarin olsun dost inşallah

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,334
1,913
113
Evet Arkadaşlar , Kazançların Bol Olduğu Son Paralarla 6 Haneli Çekimleri Yaptığınız bir Gece diliyorum ,

Yarın 10-11 Arası , Gayrettepe Şişli Bölgesinde bir holding binasında Şoför pozisyonunda İş görüşmem var, Şirket aracı Kullanacakmışım

ekstra a2 Üstü ehliyet varmı diye sordular , Bende zaten A Sınıfı Yüksek cc Motor varmış , acil durumlarda evrak vs Motorla Çıkacakmışım İnşallah Şartları güzeldir de alınırım
Hayırlı olsun kardeş

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,601
1,948
113
Emekli oldum, ev kendimin olduğu halde yine çalışıyorum, okuyan iki çocuk var, hatta mesaiye kalmaya çalışıyorum ki ay sonu biraz daha fazla para gelsin diye.Hayat şartları bunu gerektiriyor, sakın emekli olunca zütü tossagı yayıp yatacacaksınız sanmayın, en az 65 e kadar yolu var, benim 15 senem daha kaldı, gerçi meslek çok bende, 65 ten sonra bile yapabileceğim işler var, tabiiki hayallerimin cogunu geçeklestiremedim, bu ülkede imkansız olduğunu anladım zaten, siz siz olun, hayatı küçümsemeyin, insanları da, bir gün gelir o kucumsediklerinizin eline düşebilirsiniz.Hayat dersleri hiçbir asırda , kültürde değişmez, evrim geçirmez bunu bilin
Kumar işini nasıl yapıyon dayım evdekiler biliyo mu

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
118
43

Hayırlı olsun kardeşim

byormantik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
20
18

bol sans dost