http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yapabilirim / Kasa 500 Hedef 5 Adım

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,740
7,586
113
Jaylen brown triple double a gidiyo ne oranı vardı kim bilir

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,317
7,219
113
Seni buralara hangi rüzgar attı diyorum. Forumu kullanmayı hepimizden iyi biliyorsun. Takip edip dm den de yazmaya çalıştın muhtemelen mesaj sayın yetmedi. Anlat kendini mesela
Bana da yazdı da boşver hocam :)

bytoretto

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
12
8
Seni buralara hangi rüzgar attı diyorum. Forumu kullanmayı hepimizden iyi biliyorsun. Takip edip dm den de yazmaya çalıştın muhtemelen mesaj sayın yetmedi. Anlat kendini mesela
Foruma nezaman üye olduguma bakarsan forum kullanmayı bilmenin gayet normal olduğunu anlarsın zaten kaç yıldır üyeyim foruma eski mesajlarimda var fakat aktif değilim . Evet mesaj yazmayı denedim sana site içi mesaj yazıp foruma katilmam sorun ise yazmam daha diye mesaj attım ama gonderilmedi

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,317
7,219
113
Foruma nezaman üye olduguma bakarsan forum kullanmayı bilmenin gayet normal olduğunu anlarsın zaten kaç yıldır üyeyim foruma eski mesajlarimda var fakat aktif değilim . Evet mesaj yazmayı denedim sana site içi mesaj yazıp foruma katilmam sorun ise yazmam daha diye mesaj attım ama gonderilmedi
Hocam bütün attığın mesajlar neredeyse bugün ve bu konuya. Millet banlanınca yedekte hesap tutuyor. Normal yani insanların kuşkulanması :)

bytoretto

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
12
8
Bu şekilde dislanmayi gerektircek ne yaptım anlamis değilim

bytoretto

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
12
8
Hocam bütün attığın mesajlar neredeyse bugün ve bu konuya. Millet banlanınca yedekte hesap tutuyor. Normal yani insanların kuşkulanması :)
Doğrudur ama benim banlanan herkimse o kişiden bağımsız oldugumu kanitlamam istense bence doğrusu bu olurdu boyle biraz kırıcı oldu sanki

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,740
7,586
113
Herkes double yapıyor anasını satıyım bi randle yine yapmayacak