- 14,719
- 11,920
- 113
BerekettTamam dost ben 4 ksii belirliycem sen abre iki iki kişi daha sana özelden yazarım dağıtımı yaparmisin
BerekettTamam dost ben 4 ksii belirliycem sen abre iki iki kişi daha sana özelden yazarım dağıtımı yaparmisin
Anlamadım hocamSen kimsin erdal bakkal mı bugün ifşa olan diğer arkadaş mı
Ver Marleye 2 adım atsın yatırabiliyorsaYada Marley verip Marley iki adım yapıp dagitsin nasıl derseniz
Seni buralara hangi rüzgar attı diyorum. Forumu kullanmayı hepimizden iyi biliyorsun. Takip edip dm den de yazmaya çalıştın muhtemelen mesaj sayın yetmedi. Anlat kendini meselaAnlamadım hocam
Bana da yazdı da boşver hocamSeni buralara hangi rüzgar attı diyorum. Forumu kullanmayı hepimizden iyi biliyorsun. Takip edip dm den de yazmaya çalıştın muhtemelen mesaj sayın yetmedi. Anlat kendini mesela
Foruma nezaman üye olduguma bakarsan forum kullanmayı bilmenin gayet normal olduğunu anlarsın zaten kaç yıldır üyeyim foruma eski mesajlarimda var fakat aktif değilim . Evet mesaj yazmayı denedim sana site içi mesaj yazıp foruma katilmam sorun ise yazmam daha diye mesaj attım ama gonderilmediSeni buralara hangi rüzgar attı diyorum. Forumu kullanmayı hepimizden iyi biliyorsun. Takip edip dm den de yazmaya çalıştın muhtemelen mesaj sayın yetmedi. Anlat kendini mesela
Yanlış birseymi yazdım kral veya şahsi herhangi bir taleptemi bulundum birisinden ? Yanlış bi kelimemi kullandım yada?Bana da yazdı da boşver hocam![]()
Hocam bütün attığın mesajlar neredeyse bugün ve bu konuya. Millet banlanınca yedekte hesap tutuyor. Normal yani insanların kuşkulanmasıForuma nezaman üye olduguma bakarsan forum kullanmayı bilmenin gayet normal olduğunu anlarsın zaten kaç yıldır üyeyim foruma eski mesajlarimda var fakat aktif değilim . Evet mesaj yazmayı denedim sana site içi mesaj yazıp foruma katilmam sorun ise yazmam daha diye mesaj attım ama gonderilmedi
Doğrudur ama benim banlanan herkimse o kişiden bağımsız oldugumu kanitlamam istense bence doğrusu bu olurdu boyle biraz kırıcı oldu sankiHocam bütün attığın mesajlar neredeyse bugün ve bu konuya. Millet banlanınca yedekte hesap tutuyor. Normal yani insanların kuşkulanması![]()
Eywallah geceniz güzel olsun
Saolasın iyi gecelerEywallah geceniz güzel olsun
Ya simdi sen multi değilsen 40 mesjlan rol konusunda ne isin var bide uye tarihi 2019 yeni mi keşfettin bu alanı puahaEywallah geceniz güzel olsun
Ne var sende kupon, en son tutturmuştunHerkes double yapıyor anasını satıyım bi randle yine yapmayacak
Randle double double kaldı elde tek. Çevirelim derken battı diğer hepsiNe var sende kupon, en son tutturmuştun
3 ribaund 5 asisti var belli olmaz dahaRandle double double kaldı elde tek. Çevirelim derken battı diğer hepsi