Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış Hesaba Atılan 2k

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
510
113
Gittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Hesap güncellenmişse talep versende geçmez siteye

geberejackson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
174
45
28
Aranma talebi iste arasınlar durumu anlat daha hızlı çözülür

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
4 sene önce 6 k gameofbete atıp havale talep vermemiştim sarhoştum ertesi gün dekontu ilettim kontrol edip anında yuklemislerdi piyango gibi bişey di ekleyen ekliyor

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
283
98
28
Gittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Kaç defa yaşadım aynısını dekontu at tekrar talep oluştur derler hesaba geçer param basit birsey

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
344
83
Geçer kral dekont falan at dün ki yatırımın da dekontu at bakin de aynı hesap falan

gonghu1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,947
799
113
Çapraz yöntemse olmaz şu yani havuzda üyeler birbirine para gönderir çekim yatırım dengelemesi için oysa olmaz

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
benzer olay havalede başıma geldi 8 9 sene olmuştur ama 2 gün sonra dekont atmıştım çözmüşlerdi gamesligada oynardım