- 17,366
- 27,710
- 113
Geçmiş olsun dostum umarım çözülür
Güzel hsber ver knkimail gelecek dedi aciliyetle bildirdim dedi mail bekliyom
o mail hiç gelmeyecek sanırımGeçmiş olsun dostum umarım çözülür
Hesap güncellenmişse talep versende geçmez siteyeGittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Son durum ne oldu kaldeşim gelişme varmio mail hiç gelmeyecek sanırım![]()
kanka mail attım üstüne bi de aranma talebi ouşturdum dönüş bekliyorum halaSon durum ne oldu kaldeşim gelişme varmi
iyi hatırlattın reis oluşturdum bakalımAranma talebi iste arasınlar durumu anlat daha hızlı çözülür
en azından senin bi bahanen varmış reis4 sene önce 6 k gameofbete atıp havale talep vermemiştim sarhoştum ertesi gün dekontu ilettim kontrol edip anında yuklemislerdi piyango gibi bişey di ekleyen ekliyor
Arama oluştur belki faydasini görürsün olayı anlat umarim cözülürkanka mail attım üstüne bi de aranma talebi ouşturdum dönüş bekliyorum hala
bklmArama oluştur belki faydasini görürsün olayı anlat umarim cözülür
Hayirlisi
Kaç defa yaşadım aynısını dekontu at tekrar talep oluştur derler hesaba geçer param basit birseyGittim siteye yatırım için önce parayı paparaya atıp ordan yatırmak istedim işlem tekrarından dün yatırım yaptığım hesaba yollamışım parayı geri alma şansım varmı beyler :/
Kaç defa yaşadım aynısını dekontu at tekrar talep oluştur derler hesaba geçer param basit birsey
o değil hocam muhtemelen başka sitelerde de görüyodum bu hesabıÇapraz yöntemse olmaz şu yani havuzda üyeler birbirine para gönderir çekim yatırım dengelemesi için oysa olmaz
mail falan attım bekliyorumda hiç umutlu değilimbenzer olay havalede başıma geldi 8 9 sene olmuştur ama 2 gün sonra dekont atmıştım çözmüşlerdi gamesligada oynardım