Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yanıyor Nefes Alabilen Var Mı Bu Nasıl Sıcak

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
Şimdi batacak Güneş yarın sabahtan çık iyice güneşlen akşama kadar

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Bursa yanıyor araçta sanayide çıkamıyoz uludağa mk

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
ben en son bu sıcağı 2023 yazında görmüştüm istanbulda zeytinburnu 42 derece görmüştü hatta fenerbahçe zimbru maçı vardı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Güneydoğu ve Ege bunlar iyi günleriniz yarından itibaren 5 gün yanacaksiniz bugün Max 40a çıkıyor ama onumuzde 5 gün 42den aşağı sıcaklık yok Ege ve Güneydoğu'da hatta 45 46 derece olan yerler var o sıcaklıkta çay demleniyor la 😁

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,911
5,998
113
Güneydoğu ve Ege bunlar iyi günleriniz yarından itibaren 5 gün yanacaksiniz bugün Max 40a çıkıyor ama onumuzde 5 gün 42den aşağı sıcaklık yok Ege ve Güneydoğu'da hatta 45 46 derece olan yerler var o sıcaklıkta çay demleniyor la 😁
knka valla bu sıcaklıklar bana koymuyor(klima önünde değilim) ben kendimi bildim bileli çok sıcak havaları severim zamanında izmir de 50derece görmüşlüğüm var şuan ki sıcakta bana güzel geliyor ya ama soğuktan nefret ederim mesela hava soğuksa depresyondaymışım gibi bi hal var üstümde ama sıcak havada enerjim fulll neşem 10 numara

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
knka valla bu sıcaklıklar bana koymuyor(klima önünde değilim) ben kendimi bildim bileli çok sıcak havaları severim zamanında izmir de 50derece görmüşlüğüm var şuan ki sıcakta bana güzel geliyor ya ama soğuktan nefret ederim mesela hava soğuksa depresyondaymışım gibi bi hal var üstümde ama sıcak havada enerjim fulll neşem 10 numara
Ben karı severim.karı gördüm kaydım kaymaz olaydım.biliyomusun o şarkıyı 😁

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,237
566
113
Usta bu hafta parayı vurup köye yerleşiyorum rez alın s....m şehir hayatını bu sıcakta yaşanmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Hic unutmam temmuz ayiydi v.plazenle oynuyoruz 2011,12 galiba 45 derecede oynanmisti 1 hafta kndimize gelememistik