evet kar yağsın istiyoruz duaya çıkacaz hatta konuyuda ondan açtık sende gelarkadaşım yaz ayındayız ne bekliyorsun kar mı yağsın
yok ben kar sevmiyorum güneş iyidirevet kar yağsın istiyoruz duaya çıkacaz hatta konuyuda ondan açtık sende gel
Tövbeestağfirullah
Pussy ne demek aydinlatirmisin 😁🤠bursadan bildiriyorum anlık 40 derece tam tabiriyle ortalık gavur pussysi gibi yanıyor
knka valla bu sıcaklıklar bana koymuyor(klima önünde değilim) ben kendimi bildim bileli çok sıcak havaları severim zamanında izmir de 50derece görmüşlüğüm var şuan ki sıcakta bana güzel geliyor ya ama soğuktan nefret ederim mesela hava soğuksa depresyondaymışım gibi bi hal var üstümde ama sıcak havada enerjim fulll neşem 10 numaraGüneydoğu ve Ege bunlar iyi günleriniz yarından itibaren 5 gün yanacaksiniz bugün Max 40a çıkıyor ama onumuzde 5 gün 42den aşağı sıcaklık yok Ege ve Güneydoğu'da hatta 45 46 derece olan yerler var o sıcaklıkta çay demleniyor la 😁
Ben karı severim.karı gördüm kaydım kaymaz olaydım.biliyomusun o şarkıyı 😁knka valla bu sıcaklıklar bana koymuyor(klima önünde değilim) ben kendimi bildim bileli çok sıcak havaları severim zamanında izmir de 50derece görmüşlüğüm var şuan ki sıcakta bana güzel geliyor ya ama soğuktan nefret ederim mesela hava soğuksa depresyondaymışım gibi bi hal var üstümde ama sıcak havada enerjim fulll neşem 10 numara
ben kar sevmiyom tabi ı eklersen o farklı olay 😂Ben karı severim.karı gördüm kaydım kaymaz olaydım.biliyomusun o şarkıyı 😁
knka valla bu sıcaklıklar bana koymuyor(klima önünde değilim) ben kendimi bildim bileli çok sıcak havaları severim zamanında izmir de 50derece görmüşlüğüm var şuan ki sıcakta bana güzel geliyor ya ama soğuktan nefret ederim mesela hava soğuksa depresyondaymışım gibi bi hal var üstümde ama sıcak havada enerjim fulll neşem 10 numara
TmmNefes alabilen varmı bu nasıl sıcak
kedi dost kedi😀Pussy ne demek aydinlatirmisin 😁🤠