- 2,141
- 998
- 113
Bilerek geç ödeme yapıyorlar bu betgitde sıkıntı var 1 2 saat çekimi inceliyorlar ne halt varsa onay vermeleri bile aşırı uzun sürüyor
Bana deseler su yöntemle çekin huzli gelir onla çekeyim alakası yok bence payfix en hızlısı papara olması gerekir her sitede abi piabella sitesinden sasilmazValla hic oynamadim dolayisiyla cekmedim de ama bu ara genel olarak sitelerde var gibi gec ödeme benimde daha once anlik cekim yaptigim siteler aksatarak yatirdi birde cekim yontemiyle de alakali pep yada mefeteyse tam kervan hocam
Yok yaw sağlam site sknti olmaz da önceden 2/3 k çektik 8kcekim hiç olmadı ordan bayadir kullanmıyordum siteyi watsapta temsilci var yazmamla ödenmesi bir oldu bazen geç ödüyorlar işteKaç k çekim vermistin dostum iyide akılsız birşey bu dostum ya akıl mantık işi değil düşünsene 100 yatirdin 200 cekcen bu kadar saat beklediğini ..
4k yatırdım 8k çektim 1 katı10 katı yapsak kıyamet kopar
Para çekim talebim işleme alındı mesajı 05:02 şuan ise saat 06:33 çekimi inceleyecek.bir durum yok ana paramla bonus almadan auto rulette katladim istediklerini incelesinler hocam , yani 24 saatte bekletirlerde yollarlarsa bir daha aptal olmak lazım yatırmak için aynı yereBilerek geç ödeme yapıyorlar bu betgitde sıkıntı var 1 2 saat çekimi inceliyorlar ne halt varsa onay vermeleri bile aşırı uzun sürüyor
Payfixe ayni dakika odeme aldigimi bilirim aynen hızlı belkide gercekten sansi yerinde olan insan sayisi fazla o sitede sira gelmedi daha diye ümid edelimBana deseler su yöntemle çekin huzli gelir onla çekeyim alakası yok bence payfix en hızlısı papara olması gerekir her sitede abi piabella sitesinden sasilmaz
Temsilcinin numarasını verir misin o halde bir yazayimYok yaw sağlam site sknti olmaz da önceden 2/3 k çektik 8kcekim hiç olmadı ordan bayadir kullanmıyordum siteyi watsapta temsilci var yazmamla ödenmesi bir oldu bazen geç ödüyorlar işte
Belkide çekimler fazla maddi konuda döndürüyor parayı site o yüzden bekletiyor ama bekletmesi kötüPayfixe ayni dakika odeme aldigimi bilirim aynen hızlı belkide gercekten sansi yerinde olan insan sayisi fazla o sitede sira gelmedi daha diye ümid edelim![]()
İşleme almaları demek istemiştim pardon kral bu işleme alındı mevzusunu çok uzatıyorlar.Para çekim talebim işleme alındı mesajı 05:02 şuan ise saat 06:33 çekimi inceleyecek.bir durum yok ana paramla bonus almadan auto rulette katladim istediklerini incelesinler hocam , yani 24 saatte bekletirlerde yollarlarsa bir daha aptal olmak lazım yatırmak için aynı yere
Haklısın valla insan yatırım yaparken nasıl saniyelik yatırıyorsa çekim yaparkende ister istemez aynı hızı bekliyor yaniBelkide çekimler fazla maddi konuda döndürüyor parayı site o yüzden bekletiyor ama bekletmesi kötü
Kral sahsi görüsüm sabah 10.00 dan once yatmaz gibi ama sende biliyorsunki yazip mesaj atmamiz pek etkilemiyor sureyi yatirmak isteyen anlik odüyorValla 3 üne de yazdım verdiğiniz numaralara
Haklısın ulaşmak istemiyorum o yüzden bekleyeceğim umarım öğlene kadar yatar ☺Kral sahsi görüsüm sabah 10.00 dan once yatmaz gibi ama sende biliyorsunki yazip mesaj atmamiz pek etkilemiyor sureyi yatirmak isteyen anlik odüyor
Ne yapıcan bu saate parayı yaw yat uyu kalkınca hesabında olur 🙂Haklısın ulaşmak istemiyorum o yüzden bekleyeceğim umarım öğlene kadar yatar ☺
Yatıyorum ☺🎈Ne yapıcan bu saate parayı yaw yat uyu kalkınca hesabında olur 🙂
Saha onwin parayı çekene kadar 40 dereden su getiriyor tenekelerBu onwın pişmanlık sanırım 2 saat oldu daha 200 tl yi ödeyemedi bu ne beee