- 17,579
- 4,944
- 113
ZortBahtsızlığın nirvanasını yaşıyorum 1 aydır
akşam forumdan gelen parayı salladım 25 de freebet aldım tutan tek maç yok sajdhjdas
bi taktik verin dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 319485
ZortBahtsızlığın nirvanasını yaşıyorum 1 aydır
akşam forumdan gelen parayı salladım 25 de freebet aldım tutan tek maç yok sajdhjdas
bi taktik verin dostlar
Batakhanee bence vazgec sende ben gibiBahtsızlığın nirvanasını yaşıyorum 1 aydır![]()
bi taktik verin dostlar
Aynı ben ya 😂Bahtsızlığın nirvanasını yaşıyorum 1 aydır![]()
bi taktik verin dostlar
Bol şans dost
LoseBol şans dost
Savas acarım onlara kirve nasıl gelmez çekimin hayırdır yaa 😂😂😅Betgit 8k çekimim 1 saati geçti beyler gelmedi hala
tebrikler krall geç öder bıraz ama öder gelir yani 2 bucuk saate gönderirBetgit 8k çekimim 1 saati geçti beyler gelmedi hala
nerden biliyorsun oynadın mi hiç burdatebrikler krall geç öder bıraz ama öder gelir yani 2 bucuk saate gönderir
Gelir dost merak etme sağlamdır orasıBetgit 8k çekimim 1 saati geçti beyler gelmedi hala
Geçen kanser ettiler beni aw gece 4 de verdik öğlen geldi önceden böyle birsey yoktu 10 dakka demez gelirdi.Betgit 8k çekimim 1 saati geçti beyler gelmedi hala
yok krall yapmadımda sponsor oldugu teleegram gurubnda genelde çekimleri geç yapıyor paylasımlara baktım şimdi oyuzden o şekilde yazdımmmnerden biliyorsun oynadın mi hiç burdayani böyle çekim yaptınmi
2 saat olacak şuan malesef yoğunluktan diyip duruyorlar hep aynı şeyi tekrarlıyorlar betgit kalitleli siteydi ne olmuş buna böyle ilk kez bu kadar uzun beklediğim bir site olduSavas acarım onlara kirve nasıl gelmez çekimin hayırdır yaa 😂😂😅
Nereye sponsor hangi telegram kanalına ?yok krall yapmadımda sponsor oldugu teleegram gurubnda genelde çekimleri geç yapıyor paylasımlara baktım şimdi oyuzden o şekilde yazdımmm
Kaç k çekim vermistin dostum iyide akılsız birşey bu dostum ya akıl mantık işi değil düşünsene 100 yatirdin 200 cekcen bu kadar saat beklediğini ..Geçen kanser ettiler beni aw gece 4 de verdik öğlen geldi önceden böyle birsey yoktu 10 dakka demez gelirdi.
birkaç kez benim de başıma geldi sabaha karşı geç saatlerde çekim vermiştim uyumuşum sabah 10 gibi gelmişti.nerden biliyorsun oynadın mi hiç burdayani böyle çekim yaptınmi
Valla hic oynamadim dolayisiyla cekmedim de ama bu ara genel olarak sitelerde var gibi gec ödeme benimde daha once anlik cekim yaptigim siteler aksatarak yatirdi birde cekim yontemiyle de alakali pep yada mefeteyse tam kervan hocam2 saat olacak şuan malesef yoğunluktan diyip duruyorlar hep aynı şeyi tekrarlıyorlar betgit kalitleli siteydi ne olmuş buna böyle ilk kez bu kadar uzun beklediğim bir site oldu
Normal şartlar altında kg olması gerekiyor bu maçın
İyi fazla sürmemiş desene o zaman en azından sabaha karşı çekim verip sabah 10 gibi de hesabına geçmesi iyi yani yine yollamışlar erkenbirkaç kez benim de başıma geldi sabaha karşı geç saatlerde çekim vermiştim uyumuşum sabah 10 gibi gelmişti.
Tamamen sitenin finans biriminde çalışan personeliyle alakalı bir durummuşuyuya mı kalıyorlar artık napıyorlarsa
Gündüz mesai değişimine gelenler yolluyor parayı