http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yamanbaba / Hedef Tek Adım Gel Koş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Kg var olur beraberlik biter mi bu

Screenshot_2023-03-25-06-05-48-160_eu.livesport.FlashScore_com.jpg

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Savas acarım onlara kirve nasıl gelmez çekimin hayırdır yaa 😂😂😅
2 saat olacak şuan malesef yoğunluktan diyip duruyorlar hep aynı şeyi tekrarlıyorlar betgit kalitleli siteydi ne olmuş buna böyle ilk kez bu kadar uzun beklediğim bir site oldu

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
yok krall yapmadımda sponsor oldugu teleegram gurubnda genelde çekimleri geç yapıyor paylasımlara baktım şimdi oyuzden o şekilde yazdımmm
Nereye sponsor hangi telegram kanalına ?

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Geçen kanser ettiler beni aw gece 4 de verdik öğlen geldi önceden böyle birsey yoktu 10 dakka demez gelirdi.
Kaç k çekim vermistin dostum iyide akılsız birşey bu dostum ya akıl mantık işi değil düşünsene 100 yatirdin 200 cekcen bu kadar saat beklediğini ..

4k yatırdım 8k çektim 1 katı :) 10 katı yapsak kıyamet kopar

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113
nerden biliyorsun oynadın mi hiç burda :) yani böyle çekim yaptınmi
birkaç kez benim de başıma geldi sabaha karşı geç saatlerde çekim vermiştim uyumuşum sabah 10 gibi gelmişti.

Tamamen sitenin finans biriminde çalışan personeliyle alakalı bir durummuş :D uyuya mı kalıyorlar artık napıyorlarsa :D Gündüz mesai değişimine gelenler yolluyor parayı

Krkmz77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
65
28
2 saat olacak şuan malesef yoğunluktan diyip duruyorlar hep aynı şeyi tekrarlıyorlar betgit kalitleli siteydi ne olmuş buna böyle ilk kez bu kadar uzun beklediğim bir site oldu
Valla hic oynamadim dolayisiyla cekmedim de ama bu ara genel olarak sitelerde var gibi gec ödeme benimde daha once anlik cekim yaptigim siteler aksatarak yatirdi birde cekim yontemiyle de alakali pep yada mefeteyse tam kervan hocam

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
birkaç kez benim de başıma geldi sabaha karşı geç saatlerde çekim vermiştim uyumuşum sabah 10 gibi gelmişti.

Tamamen sitenin finans biriminde çalışan personeliyle alakalı bir durummuş :D uyuya mı kalıyorlar artık napıyorlarsa :D Gündüz mesai değişimine gelenler yolluyor parayı
İyi fazla sürmemiş desene o zaman en azından sabaha karşı çekim verip sabah 10 gibi de hesabına geçmesi iyi yani yine yollamışlar erken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...