http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Yamanbaba / Günün Kuponu

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Dost 2800 küsurat olmuş sen bu gece 3000 dağıtsan daha iyi olmazmiydi

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Bu forumda benden başka bu kadar dağıtan yok geçen seferde ki yaşanan olaylar yüzünden ayar oldum sinirlendim bazı kişilere

Ben para yolladığım kişilere söylüyorum bana dost olmayacaksaniz konuma gelmeyin abi, gerçek dost olacak kişi iyi gününde kötü gününde dost diye gordugu insanların yanında olandır

İsterim ki ben neysem sizde o olun , umarım iyi günleriniz de dostlarinizi unutmazsiniz iyi geceler

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,553
12,674
113
Bu forumda benden başka bu kadar dağıtan yok geçen seferde ki yaşanan olaylar yüzünden ayar oldum sinirlendim bazı kişilere

Ben para yolladığım kişilere söylüyorum bana dost olmayacaksaniz konuma gelmeyin abi, gerçek dost olacak kişi iyi gününde kötü gününde dost diye gordugu insanların yanında olandır

İsterim ki ben neysem sizde o olun , umarım iyi günleriniz de dostlarinizi unutmazsiniz iyi geceler
Kesene bereket dost kimlerle ne yaşadın bilmem adam gibi adamsın kazancın daim olsun

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113

İyi geceler dost

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
@Yamanbaba dost dağıtım için tsk her kime kızdıysan seni baya sınır etmişler anlaşılan kazanç senin istediğin kişiye dağıtmakta karar senin kim ne derse boşver sen bildiğini yap dost fazla takılma böyle şeylere kim ne demiş diye

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,737
4,532
113

Kafana takma.dost boşver iyi geceler