- 6,658
- 3,867
- 113
o geldi artık olmaz gol mol temiz geldiPortekiz +3 vermiş
+1 şu an
o geldi artık olmaz gol mol temiz geldiPortekiz +3 vermiş
+1 şu an
Bu orandan Portekiz çok temiz oran 4-0 den sonra ortada pozisyon bile yoktuo geldi artık olmaz gol mol temiz geldi
İçerde dostbol şans
helal yine yargı dağıtmışsın dost
Kesene bereket gönlü bol insanEyvallah teşekkürler arkadaşlar bu gecelik yeter 2800 TL.toplam para dağıttık aldığımız 5k
Kesene bereketEyvallah teşekkürler arkadaşlar bu gecelik yeter 2800 TL.toplam para dağıttık aldığımız 5k
Kesene bereket dost kimlerle ne yaşadın bilmem adam gibi adamsın kazancın daim olsunBu forumda benden başka bu kadar dağıtan yok geçen seferde ki yaşanan olaylar yüzünden ayar oldum sinirlendim bazı kişilere
Ben para yolladığım kişilere söylüyorum bana dost olmayacaksaniz konuma gelmeyin abi, gerçek dost olacak kişi iyi gününde kötü gününde dost diye gordugu insanların yanında olandır
İsterim ki ben neysem sizde o olun , umarım iyi günleriniz de dostlarinizi unutmazsiniz iyi geceler
İyi geceler dostBu forumda benden başka bu kadar dağıtan yok geçen seferde ki yaşanan olaylar yüzünden ayar oldum sinirlendim bazı kişilere
Ben para yolladığım kişilere söylüyorum bana dost olmayacaksaniz konuma gelmeyin abi, gerçek dost olacak kişi iyi gününde kötü gününde dost diye gordugu insanların yanında olandır
İsterim ki ben neysem sizde o olun , umarım iyi günleriniz de dostlarinizi unutmazsiniz iyi geceler
Kafana takma.dost boşver iyi gecelerBu forumda benden başka bu kadar dağıtan yok geçen seferde ki yaşanan olaylar yüzünden ayar oldum sinirlendim bazı kişilere