- 15,339
- 7,856
- 113
Her dert olduğunda kesin bir şey yaptı bu diyorum daha.Abi neyi naptım hali hazırdaki 25 k zarar çıktı mı sankiiiii hala zarardayız talebimiz para değil muhabbet , öpim mi seni
Her dert olduğunda kesin bir şey yaptı bu diyorum daha.Abi neyi naptım hali hazırdaki 25 k zarar çıktı mı sankiiiii hala zarardayız talebimiz para değil muhabbet , öpim mi seni
Sen biliyorsun daha önce dağıttıkları mi , 5 kişiye dagitayim derken ilk dagitimimda 3k dagitmistim banka hesabım bloke olmuştu 😁😁😁5K'yı dağıtırsan burada yeni milli bir bayram ilan ederler wk![]()
Ha yasak mı tamam o zaman söylemeyeyim bir daha pardonRakamlarla konuşmayın yasak biliyorsunuz dostlar
Zor olmuyo muSen biliyorsun daha önce dağıttıkları mi , 5 kişiye dagitayim derken ilk dagitimimda 3k dagitmistim banka hesabım bloke olmuştu 😁😁😁
Sonrasında ki dağıttıklarim ile çekiliş çıkmayanlara da dağıtım yapmıştım üstüne toplamda şu ana dek bu forumda 15k dağıtım oldu tam olarak burdan da gireceğimiz kaar sonucunda 5k daha totelde 20.000₺ forumda sadece dağıtım yapmış olacağız , Real hayatımda ki dagittigim miktarları hiç söylemek bile istemiyorum
Sağ eli sol el bilmesin dost boş verSen biliyorsun daha önce dağıttıkları mi , 5 kişiye dagitayim derken ilk dagitimimda 3k dagitmistim banka hesabım bloke olmuştu 😁😁😁
Sonrasında ki dağıttıklarim ile çekiliş çıkmayanlara da dağıtım yapmıştım üstüne toplamda şu ana dek bu forumda 15k dağıtım oldu tam olarak burdan da gireceğimiz kaar sonucunda 5k daha totelde 20.000₺ forumda sadece dağıtım yapmış olacağız , Real hayatımda ki dagittigim miktarları hiç söylemek bile istemiyorum
Ha yasak mı tamam o zaman söylemeyeyim bir daha pardon
dağıttıklarıni söylemekte problem yok dost 😊Ha yasak mı tamam o zaman söylemeyeyim bir daha pardon
Keyfin yerinde topladın heraldeKar gördüm kaydım kaymaz olaydım bir yarı sevdim sevmez olaydım
Binacional şuan 1 gol atsa 2 yi de atarTercih senin ama öncelik kayibin çıkması
kupon yapmadın ya canın sıkılıyor seninKar gördüm kaydım kaymaz olaydım bir yarı sevdim sevmez olaydım
penaltı alıp rakibede kırmızıyı göstertse var bi hayalimizBinacional şuan 1 gol atsa 2 yi de atar