- 78,683
- 50,755
- 113
@Werderbremen yalnız ve üzgünüm nereye gittin abi
Bol şanslar dostSorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastım
Driangen ev 1.5 üst
Binacional MS1
SEKLİNDE UMARİM BOYLE DE GELİR
Zararım kurtulsun +ya geçelim 5k +ya geçersek aldığım kaari da dagitayim devam edelim herkesin yüzü gülsünBeyler kupon kazanmadı neyin paylaşımı anlamadım adamın bu kupon ile kaybı 0lanıyor
Umarım kurtulur bana 50 yetiyor 100 deneme bonusu var onu çekecem çekemedim bi türlü sabahtan beriZararımız kurtulursa az kar yapip o kardan sectigim 5 kişiye 1000 TL vermeyi düşünüyorum
Hooo desene kazandıkEv maci cevirir diger ev 1 gol daha bulur
Uyuma beee biraderine kim sahip çıkcak zordayız dardayız sıkıntıdayızÇok uykum var wkUyudum uyuyacam
![]()
5K'yı dağıtırsan burada yeni milli bir bayram ilan ederler wkZararım kurtulsun +ya geçelim 5k +ya geçersek aldığım kaari da dagitayim devam edelim herkesin yüzü gülsün![]()
Getir Tayfun hadiİkiside başladı gelsin goller hizlidan
Yine ne yaptın wkUyuma beee biraderine kim sahip çıkcak zordayız dardayız sıkıntıdayız
Tercih senin ama öncelik kayibin çıkmasıZararım kurtulsun +ya geçelim 5k +ya geçersek aldığım kaari da dagitayim devam edelim herkesin yüzü gülsün![]()
Bu kupon çok büyük şanssızlık olmazsa gelirBEYLER BAKİN TEKRAR SOYLUYORUM BU KUPON GELİRSE ZARARİM KURTULUR , ZARARİM KURTULDUKTAN SONRA GELECEK KAAR NEYSE 5K DAGİTİM YAPARIM.
LAKİN DAHA ONCEDEN BENİ TAKİP EDİP COK İYİ TANİYANLAR VAR , ONCE Kİ KONULARİMDA DA KAZANDİGİM AN CEKİM YAPMASAM BİLE DAGİTMİSİMDİR KENDİ HESABİMDAN ATMİSİMDİRVİCDANEN HERKES KAZANSIN İSTERİM TABİ
DESTEKLERİNİZ BENİ ONURE ETTİ , İYİKİ VARSİNİZ
Abi neyi naptım hali hazırdaki 25 k zarar çıktı mı sankiiiii hala zarardayız talebimiz para değil muhabbet , öpim mi seniYine ne yaptın wk
Gördüm dost olur neden olmasınGetir Tayfun hadi2/1 yaptık binacional maçına öteki kuponda gelsin
![]()
Aga sen ne dağıtımı düşünüyon kendini kurtar bi gerisini sal gitsin yahuZararım kurtulsun +ya geçelim 5k +ya geçersek aldığım kaari da dagitayim devam edelim herkesin yüzü gülsün![]()