- 8,548
- 6,486
- 113
Kupon gelsin Yaman 0 kayıpla sahur yapsın bacanak
Yok la bütün renkler konuşuluyor ona hitaben dedimPaylaşım mı o da ne ben sohbete geldim
O başka şeyin rengiYok la bütün renkler konuşuluyor ona hitaben dedim
opppa olur bu iş
Sorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastımKupon gelsin Yaman 0 kayıpla sahur yapsın bacanak
Hadi inşallah ikiside aksın gelsin rahat nefes al gardaşım benimSorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastım
Driangen ev 1.5 üst
Binacional MS1
SEKLİNDE UMARİM BOYLE DE GELİR
Pempe sendehepimiz seviyoruz pembeyi ayol![]()
Bol şans dostSorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastım
Driangen ev 1.5 üst
Binacional MS1
illa bi içinden geçicem diyosunSorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastım
Driangen ev 1.5 üst
Binacional MS1
Dayı bol şans hepimizin amacı seni zarardan kurtarmak mıSorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastım
Driangen ev 1.5 üst
Binacional MS1
İnancım tam gelir diyorum ya kasaniz varsa ufaktan sizde alın güzel 2 maç benceHadi inşallah ikiside aksın gelsin rahat nefes al gardaşım benim
Buda gelir dostSorma ya tek temennim , başka sitede de şimdi başka şekilde bastım
Driangen ev 1.5 üst
Binacional MS1
Geçelim çünkü kayıp çokilla bi içinden geçicem diyosun![]()
Gelirse şanslısınız zararı kurtarırımBuda gelir dost
Zararımız kurtulursa az kar yapip o kardan sectigim 5 kişiye 1000 TL vermeyi düşünüyorumDayı bol şans hepimizin amacı seni zarardan kurtarmak mı
Kasa yok da olsun kanki sen kazan kayibi beraber yaşadık gördüm biliyorum zararı çıkar yeterİnancım tam gelir diyorum ya kasaniz varsa ufaktan sizde alın güzel 2 maç bence
Ev maci cevirir diger ev 1 gol daha bulurGelirse şanslısınız zararı kurtarırım