http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Yamanbaba / Günün Kuponu 50.000₺

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
10

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,021
2,020
113
Zararın 10da 1 i 45 k kayıp var şu an bu kuponun kaybı çıktı sadece
45k dan fazla kaybimiz var diye hatırlıyorum gerçi sen daha iyi biliyorsun hiç umursamadim bile kasa patlayacakken bir anda ana kasaya döndük yarın devam edeceğiz bu gece şansımı zorlayıp tamamını kaybedecem

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
45k dan fazla kaybimiz var diye hatırlıyorum gerçi sen daha iyi biliyorsun hiç umursamadim bile kasa patlayacakken bir anda ana kasaya döndük yarın devam edeceğiz bu gece şansımı zorlayıp tamamını kaybedecem
Kanki 45 dediğime bakma 42.5du 5 buna girdik 47.5 oldu 2.8 botafogo girdik 50.3 oldu 7 aldık 43.3 şu an kayıp

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Yeni başladık kazanmaya tabi sen bilirsin

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Yapma be dost cokmus kayıp bol şanslar olsun inşallah geri toparlarsin

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
986
113
diriangen iy 1.5 üst
union magdalena iy 0.5 üst