- 8,450
- 4,184
- 113
Sağlık olsun ne diyelim bidakine inşallahFantazi yapalım derken kazandığımız tüm parayi verdik ana kasaya geri geldik 😁
Sağlık olsun ne diyelim bidakine inşallahFantazi yapalım derken kazandığımız tüm parayi verdik ana kasaya geri geldik 😁
45k dan fazla kaybimiz var diye hatırlıyorum gerçi sen daha iyi biliyorsun hiç umursamadim bile kasa patlayacakken bir anda ana kasaya döndük yarın devam edeceğiz bu gece şansımı zorlayıp tamamını kaybedecemZararın 10da 1 i 45 k kayıp var şu an bu kuponun kaybı çıktı sadece
Savasin adını burda geçirme dost lütfen , ben dostlarımla birlikteyim burda baskalarina ihtiyacım yok@savaskurt 2 maç versin sana yine toplarsın kayıpları
Cokmus zarar naptınız la öyleZararın 10da 1 i 45 k kayıp var şu an bu kuponun kaybı çıktı sadece
Kanki 45 dediğime bakma 42.5du 5 buna girdik 47.5 oldu 2.8 botafogo girdik 50.3 oldu 7 aldık 43.3 şu an kayıp45k dan fazla kaybimiz var diye hatırlıyorum gerçi sen daha iyi biliyorsun hiç umursamadim bile kasa patlayacakken bir anda ana kasaya döndük yarın devam edeceğiz bu gece şansımı zorlayıp tamamını kaybedecem
Ben sadece takipledim 😂Cokmus zarar naptınız la öyle
Yeni başladık kazanmaya tabi sen bilirsin45k dan fazla kaybimiz var diye hatırlıyorum gerçi sen daha iyi biliyorsun hiç umursamadim bile kasa patlayacakken bir anda ana kasaya döndük yarın devam edeceğiz bu gece şansımı zorlayıp tamamını kaybedecem
Yapma be dost cokmus kayıp bol şanslar olsun inşallah geri toparlarsin45k dan fazla kaybimiz var diye hatırlıyorum gerçi sen daha iyi biliyorsun hiç umursamadim bile kasa patlayacakken bir anda ana kasaya döndük yarın devam edeceğiz bu gece şansımı zorlayıp tamamını kaybedecem
Arada banko basket verseydin yaBen sadece takipledim 😂
Banko basket olsa ona basarlar tüm parayı niye zarar etsinler kiArada banko basket verseydin ya
Çok büyük oynuyor gardaşım vebaline girmemArada banko basket verseydin ya
Düzgün maç yok dost tehlikeli hepsiYeni başladık kazanmaya tabi sen bilirsin
Haklısın dostÇok büyük oynuyor gardaşım vebaline girmem
Tehlike bizim göbek adımız dost hayırlı geceler o zaman 😊Düzgün maç yok dost tehlikeli hepsi
Orlando Pride (Kadınlar)Düzgün maç yok dost tehlikeli hepsi
Gel o zaman 2 maça düzlüğe çıkarayımDüzgün maç yok dost tehlikeli hepsi