- 8,548
- 6,486
- 113
Zaten bu şekilde iken aldık kupon yarı olmadı yani1 er gole won
Zaten bu şekilde iken aldık kupon yarı olmadı yani1 er gole won
Valla doğumgünüm 20 Marttaydi üye olup araba parası yatirdigim sitelerden bile bonus görmedim 😁😁 bana harbiden niye bonus vermiyor bu siteler hayatımda bir sitede hesabıma eklenmiş 1 sitede bile bonus görmedim hayatım boyunca oynadığım hiç bir siteden yatırım bonusu bile asla almadım kaybedersem kayıp bonusu alır üstüne yatırım yaparım tekrar hahahaha 😁Çoğuna var ama hepsi bonus yok v.s diyor gündüz bir daha bakacağım
Won demek için de sağlık lazım dostZor olan gelmiş bı won diyelim artık bıktım sağlık olsun demekten
Zor olan iyi geldi son dk aynenZor olan gelmiş bı won diyelim artık bıktım sağlık olsun demekten
Cali son dakkalara doğru atıyorUCV bişi demem de Caliye ne oluyor aw atsana y...k 😅
Cali kafayi cadı😁UCV bişi demem de Caliye ne oluyor aw atsana y...k 😅
Atsınlar da ne zaman attığı önemsiz ☺Atsınlarda dakka kaçta atarsa atsınlar won olsun ama
abimin tam tersiymişsin sen. o da Elazığ'da yaşadı 7*8 yılElazigliyim ama tabi Ankara'da yaşıyorum 7-8 yıldır![]()
Bazen erken bulup keyfine bakıyor seriye gidiyor bizim şansa tahammülümüz yok şu anCali son dakkalara doğru atıyor
Sağlık çok önemli dostWon demek için de sağlık lazım dost
Atar atar inşallah atacak ikisideBazen erken bulup keyfine bakıyor seriye gidiyor bizim şansa tahammülümüz yok şu an
Caliye ben kafayı gömecem kornerden atacak dostCali kafayi cadı😁
Aynen öyle canını severimSağlık çok önemli dost
Geçmiş doğum günün kutlu olsun dost siteler bu sene cimrilesmis ne yapalım bizde veren 2-3 siteye yatırım yaparız bundan sonraValla doğumgünüm 20 Marttaydi üye olup araba parası yatirdigim sitelerden bile bonus görmedim 😁😁 bana harbiden niye bonus vermiyor bu siteler hayatımda bir sitede hesabıma eklenmiş 1 sitede bile bonus görmedim hayatım boyunca oynadığım hiç bir siteden yatırım bonusu bile asla almadım kaybedersem kayıp bonusu alır üstüne yatırım yaparım tekrar hahahaha 😁