- 1,021
- 2,020
- 113
Şaka Maka bu nasıl futbol ya bunlar nasıl futbolcu gol.atmak için para almıyorlar mi ? Bunlar niye futbolcu arkadaş bir maçta gol cikmadiktan sonra o futbola futbol dememO zaman parmakları hazırlıyoruz 😂😂😂
Şaka Maka bu nasıl futbol ya bunlar nasıl futbolcu gol.atmak için para almıyorlar mi ? Bunlar niye futbolcu arkadaş bir maçta gol cikmadiktan sonra o futbola futbol dememO zaman parmakları hazırlıyoruz 😂😂😂
0-0 biten maçların hastasıyım oynamayın daha iyi awŞaka Maka bu nasıl futbol ya bunlar nasıl futbolcu gol.atmak için para almıyorlar mi ? Bunlar niye futbolcu arkadaş bir maçta gol cikmadiktan sonra o futbola futbol demem
EEE babuş Ankara'da oturulacak 2 yer var birisi natoyolu diğeri Çankaya 😁 Çankaya'da otururken taşındım natoyoluna nataveganin içindeyim zaten , bir gün görüşelim mutlaka yemek yiyelim müsait.bir zamandaVış gardaşım bide Mamak'ta 😂
aga kendilerine küfür ettirmekten hoşlanıyor bu güney amerikalılar. bir tür fetişzm. önce sövecez 80den sonra atacaklar. böyle tatmin oluyor aw güneylileriŞaka Maka bu nasıl futbol ya bunlar nasıl futbolcu gol.atmak için para almıyorlar mi ? Bunlar niye futbolcu arkadaş bir maçta gol cikmadiktan sonra o futbola futbol demem
İnşallah gardaşım benim şu poh yiyenler atsın da biEEE babuş Ankara'da oturulacak 2 yer var birisi natoyolu diğeri Çankaya 😁 Çankaya'da otururken taşındım natoyoluna nataveganin içindeyim zaten , bir gün görüşelim mutlaka yemek yiyelim müsait.bir zamanda
Lan askı bile yok atsınlar 7 sülale soveriz o sıkıntı değil 😂😂aga kendilerine küfür ettirmekten hoşlanıyor bu güney amerikalılar. bir tür fetişzm. önce sövecez 80den sonra atacaklar. böyle tatmin oluyor aw güneylileri
Son dakkalarda atıyor oCali bu dkya atmamasi sürpriz
aw ankaralı adama sövdürüyorlar bide. kürek kemiğinden girecek, ebesinin doğduğu evin sıvasından çıkacak şimdi adam haberleri yokLan askı bile yok atsınlar 7 sülale soveriz o sıkıntı değil 😂😂
Bol şans diliyorum takipteyimBu kupon gelmezse daha maç oynamam ben diyorum yinede heyecan arıyorum sürekli kazanıp kazandigi mi maçta verip rulete girip rulette 10-20 katını fazlasını alıp hep çekim yapıyorum herşeyde vardır bir hayır
GÖZÜ OLANİN GÖZÜNE @Nevalcura @Emre1910 @TayfunWhite @BuminKağan dostlarımın parmağı girsin inşallah kör olsunlar diyelim ki cenabetlerin gözü değmesin 😁
Ekli dosyayı görüntüle 322488
Lan vallaha kendimi sıkıyorumaw ankaralı adama sövdürüyorlar bide. kürek kemiğinden girecek, ebesinin doğduğu evin sıvasından çıkacak şimdi adam haberleri yok![]()