- 8,548
- 6,486
- 113
Basit soruda güvercinler bu kadar atmıyor diyorsun hakaret içeriyor canım kardeşimBen basit bir soru sordum eğitimi nerede aldın diye gerilen sensin biraderim![]()
Basit soruda güvercinler bu kadar atmıyor diyorsun hakaret içeriyor canım kardeşimBen basit bir soru sordum eğitimi nerede aldın diye gerilen sensin biraderim![]()
Bir birinize ne kadar güvendiğinizde Wp den konuşuyorsunuzSürtüşmek istemiyorum beni bilen bilir bende yalan olmaz @Yamanbaba söylesin bu kuponu ilk maçtan beri takipliyorum ben wpden boş yapma yani
Birader taklacı güvercin var ya ona ithafen. 40 takla attım diyorsun aklıma ilk güvercin geldi.Basit soruda güvercinler bu kadar atmıyor diyorsun hakaret içeriyor canım kardeşim
Nabıyon kralKimseyi görmedim beeeen senden daha güzel kimseyi tanımadım ben senden daha özeel kimselere de bakmadım dırırırım
Problem yok canını yediğim baş tacısın ikimizde evli barklı adamlarız lakin konu içinde bir sataşma var gördün mü bilmiyorum halen de üstelemeye devam ediliyorBir birinize ne kadar güvendiğinizde Wp den konuşuyorsunuz
2 gün sonra bir birinizle uğraşmayında
sonra ev basmalara kadar gidersiniz
böyle durumlar çok oluyor
onun için dışarda ki muhabbetinizi buraya getirmeyin dostum
Seni özledim baktım buradaymışsın canım abimNabıyon kral![]()
Nerede istersen orada olalımSeni özledim baktım buradaymışsın canım abim
Tamam gardaşım bir şey demiyorum ben sanaBirader taklacı güvercin var ya ona ithafen. 40 takla attım diyorsun aklıma ilk güvercin geldi.
Sen az dinlenTebrikler burada kazanan dostlara, belimizi doğrultalım biz de başlıcaz kazanmaya inşşş
Diyecek laf yokTamam gardaşım bir şey demiyorum ben sana
Ben gidiyorum biraz sonra gelirim trip yemeyek şimdi 😂Nerede istersen orada olalımBir etiket at yeter
![]()
Ben gayet rahatım dostum@Emre1910 0 @Werderbremen salın konuyu salın. Çıkın birer sıgara için sizin kafalar dumanlanmıs. Hadi mınnoslar. Ne gereği var
La yok sebepsiz yere salça oluyor anlamadım gitti@Emre1910 0 @Werderbremen salın konuyu salın. Çıkın birer sıgara için sizin kafalar dumanlanmıs. Hadi mınnoslar. Ne gereği var
Sen iste her şeyi ederim ben gittim öptümSen az dinlen sittir et![]()
ÖpüyorumSen iste her şeyi ederim ben gittim öptüm
Lütfen kabalaşma.. Salça olmak falan yakışmıyor senin gibi düşünceli bir insanaLa yok sebepsiz yere salça oluyor anlamadım gitti