- 37,089
- 13,529
- 113
Yeşili özlemişiz yaktık
Çıkmış olması lazımTebrikler dostum
gün içerisinde kazanan ilk kuponun
umarım devamı gelir
Günün zararını çıkarırsın
Ben bunu wpda takipliyordum 😂😂@Emre1910 nerdesin dost sen 😁😁
Penaltı olsun dedim dep atsın dedim 😁😁Ben bunu wpda takipliyordum 😂😂
İyi kazandı sevindim valla 😊Ben bunu wpda takipliyordum 😂😂
Aga çok mutlu oldum yeminle. Arabayı saga çekip bi sıgara yaktım elim ayagım bosaldı penaltıyı gorunce aw @YamanbabaBen bunu wpda takipliyordum 😂😂
Ben kırk takla attım buraya atttığından haberim yoktu Torino maçından beri takipliyorum 😂😂 ebemizi zilzile ettiler 😂😂😂 neyse ki penaltı diye diye geldi kupon 😂😂😂Penaltı olsun dedim dep atsın dedim 😁😁
Ohoooo 4 maçın 3unde penaltı gördük biz ne çektik bir bilsen 😂😂Aga çok mutlu oldum yeminle. Arabayı saga çekip bi sıgara yaktım elim ayagım bosaldı penaltıyı gorunce aw @Yamanbaba
100k + 16.500 TL kaarMucize gerçekleşti aw. Olamaz böyle güzel bir final@Yamanbaba, babacım geçtik mi karaaaa
Mamak bu gece yanüyür, itfaiyeyi araaaaOhoooo 4 maçın 3unde penaltı gördük biz ne çektik bir bilsen 😂😂
Maşallah de la adamı sinir etme100k + 16.500 TL kaar![]()
Teşekkürler can dostum , sorma ya dünden beri in çık in çık in çık kafayı yedim 16.500 kaara girdik 😁Tebrikler dostum
gün içerisinde kazanan ilk kuponun
umarım devamı gelir
Günün zararını çıkarırsın
Ayikön nü 😂😂Mamak bu gece yanüyür, itfaiyeyi araaaa![]()
Güvercinler bile o kadar atmıyor kral ? Eğitimi nerede aldın ?Ben kırk takla attım buraya atttığından haberim yoktu Torino maçından beri takipliyorum 😂😂 ebemizi zilzile ettiler 😂😂😂 neyse ki penaltı diye diye geldi kupon 😂😂😂
Ahahha cikiyorum dışarı , 1 saatliğine dostlarımın yanına gidiyorum çekim verdim 50k , lux Doğukent hamamı var Aquapark bilirsin Ankara'da tek 😁Mamak bu gece yanüyür, itfaiyeyi araaaa![]()