- 3,857
- 2,722
- 113
Ozaman rahattık şu sıra sıkıntılar var kaybetmemeliyimYap reiste al vere dönüyo sen dhaa öncede bu işleri yaptın daha iyi bilirsin
Ozaman rahattık şu sıra sıkıntılar var kaybetmemeliyimYap reiste al vere dönüyo sen dhaa öncede bu işleri yaptın daha iyi bilirsin
Tek tek git kanka kasa basmana gerek yok ki. Nacizane tavsye2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım
Aynı anda atma bari dost o kadar gelişteremedik daha kendimizi2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım
Ödemem 90 k 🙄🤣 da onu çıkarmaya calimiyorum ya attık 5 en azından 2 katını alak vakit geçsin 2-3 kişiyede bisiler atak maksatReıs ısıne karısıyoruz farkındayım da ödemen 10 k ise bas 1.50 felan öle gıt
Halledecez dostÖdemem 90 k 🙄🤣 da onu çıkarmaya calimiyorum ya attık 5 en azından 2 katını alak vakit geçsin 2-3 kişiyede bisiler atak maksat
5 ten 90 a tek seferde çıkılmaz dost. Hedef 90 ise zamana yay. 90 durumunu bilmiyorduk. Bu gecelik kar ile bitirirsin umarım diğer günler e de şans taniÖdemem 90 k 🙄🤣 da onu çıkarmaya calimiyorum ya attık 5 en azından 2 katını alak vakit geçsin 2-3 kişiyede bisiler atak maksat
Yolla gelsin diğer adımı dostBunlar faullerle çıkarcaklar heralde bu sayıyı gerçi çoktan çıkması lazımdı ama
2 sinden en kötü 1 i gelir de adımlar devam eder umarım dost2de2 yaparsa coşarız
Bol şans. Aviator şeytan işi dost bosver onu.Biraz ucan oyunlara gidiyorum geliyorum 🤔
Geldi bizim zehirBiraz ucan oyunlara gidiyorum geliyorum 🤔