Yabanci degil mi la bu adam gerçekteEvet kddkdk Ankara’da bir yerde çalıyprdım oraya gelirdi haftada 2-3 kez gerçek ismşde Selahattin di galiba yanlış hatırlamıyorsam kdkdk
Yabanci degil mi la bu adam gerçekteEvet kddkdk Ankara’da bir yerde çalıyprdım oraya gelirdi haftada 2-3 kez gerçek ismşde Selahattin di galiba yanlış hatırlamıyorsam kdkdk
Yok türkYabanci degil mi la bu adam gerçekte
Ne ara 7 oldu lan jssjsjsSao Paulo rahat icerde sen 7. Adımı gönder dost @yakup1997
O kadar oldu mu dost zaman ne çabuk geçiyorSao Paulo rahat icerde sen 7. Adımı gönder dost @yakup1997
Ne ara 7 oldu lan jssjsjs
3 won 2 lose galiba 6. olacakO kadar oldu mu dost zaman ne çabuk geçiyor
2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım@yakup1997 az önceki uruguaya üst yapıştır bitsin bu zülüm 😂
Aynen 1tekli 2 ciftli3 won 2 lose galiba 6. olacak![]()
Yap yakup iftara kadar burdayiz2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım
Yap reiste al vere dönüyo sen dhaa öncede bu işleri yaptın daha iyi bilirsin2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım
O uruguayın üst gelmeme ihtimali yok gibi bormal şartlarda2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım
Reıs ısıne karısıyoruz farkındayım da ödemen 10 k ise bas 1.50 felan öle gıt2 kupon yapicam yine telde risk edemiyorum en az 10 çekmem lazım