- 6,086
- 5,361
- 113
Bol şanslar abihayırlı cumalar herkese şöyle bir kupon aldık bakalım olacakmı olursa roll yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 77094
hg uyuyorsundur dedim ben amaBol şanslar abi
BOl Sans Dayııı Rastgelehayırlı cumalar herkese şöyle bir kupon aldık bakalım olacakmı olursa roll yapalım
hg hacı babaBOl Sans Dayııı Rastgele
Yok abi ya uyku tutmuyor su paparaya cok asabım bozulduhg uyuyorsundur dedim ben ama![]()
Dün 16 Korner etkınlıgını bilmişik işteydim ondan yazamdım varmı baska bilenlerhg hacı babasağol
yok be kardeşim arasam mı acaba mk kumar oynamasam burunlarından getirirdimde korkuyorum basımıza iş almayalım diye onlar farkında her şeyin isteseler bir çok kişiyi yakarlar yüz %3.4 kesinti ugruna ifşa etmiyorlarÇözülmedimi Hala papara olayı @erhanbey22
ben 14 dediydim ya sonra 16 korner olmuş aklıma erhan geldi tüh dedim be bassaydık 16 ya harbiden çok olmuş korner 16 ne yaDün 16 Korner etkınlıgını bilmişik işteydim ondan yazamdım varmı baska bilenler![]()
16 güzel sayı abiben 14 dediydim ya sonra 16 korner olmuş aklıma erhan geldi tüh dedim be bassaydık 16 ya harbiden çok olmuş korner 16 ne ya![]()
Ben plaka Die dedim Hiç umudum yok Tuben 14 dediydim ya sonra 16 korner olmuş aklıma erhan geldi tüh dedim be bassaydık 16 ya harbiden çok olmuş korner 16 ne ya![]()
Bol şanslar reishayırlı cumalar herkese şöyle bir kupon aldık bakalım olacakmı olursa roll yapalım
Bol şanslar dostumhayırlı cumalar herkese şöyle bir kupon aldık bakalım olacakmı olursa roll yapalım
Hayırlı cumalarhayırlı cumalar herkese şöyle bir kupon aldık bakalım olacakmı olursa roll yapalım
haha 77 biz ne yapcazBen plaka Die dedim Hiç umudum yok Tu![]()
oo abi burda mısın halaBol şanslar dostum