Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling xmen7772 / Çıtır Rolling 15

ubasoll13

BEDEL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,595
600
113
Bol şans dayicim

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
hazır erhan uyurken berkay meşgulken çaktırmadan bi roll yapalım hahaha :)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
aynen maçmı var hacı baba dün niye özelden jeton ıd atmadın burakk bekledim
Dun tam sayfaya yazdim konu kilitlendi. 1. Jetonum yok. 2. Cisi 3-5 saat takip ettigim rollinglerde ben ali veli ahmet mehmeti sectim dediler. Sen kasayi sifirladin. Sirf takip ettim diye sans parasi mi alacaktim :)) Dusuncen icin tesekkurler. Tesekkur edemedim ozelden .

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Dun tam sayfaya yazdim konu kilitlendi. 1. Jetonum yok. 2. Cisi 3-5 saat takip ettigim rollinglerde ben ali veli ahmet mehmeti sectim dediler. Sen kasayi sifirladin. Sirf takip ettim diye sans parasi mi alacaktim :)) Dusuncen icin tesekkurler. Tesekkur edemedim ozelden .
neyse çok param olursa çok atcam valla sana kardeşim sözüm olsun :)

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
neyse çok param olursa çok atcam valla sana kardeşim sözüm olsun :)
Saol kanka :))) Kanka lafi ironi. Bugun yasi 21 gozuken biri sana kanka yazdi da icimde kaldi :) Tesekkur ederim Abi. Cumaya kadar attin attin. Cuma maas alicam. Bu ay yas tahtaya basmam :))

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Saol kanka :))) Kanka lafi ironi. Bugun yasi 21 gozuken biri sana kanka yazdi da icimde kaldi :) Tesekkur ederim Abi. Cumaya kadar attin attin. Cuma maas alicam. Bu ay yas tahtaya basmam :))
bazen oluyor öyle kanka bro filan yazanlar gülüyorum ne yapayım :)

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Bol şans başkan :) Çoğu gitmiş azı kalmış :D

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
bazen oluyor öyle kanka bro filan yazanlar gülüyorum ne yapayım :)
Aynen ya bende aslinda hic sevmem kanka kardes birader filan. Benim de yasim orta yaş üstü ama artik takmiyorum alistim :)) Abi daha saygi iceriyor gibi geliyor. Hatta bazen benden kucuklere bile abi diyirum :))

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,104
2,799
113
bol şanslar gelsin kuponumuz