- 6,086
- 5,361
- 113
Yinemi Almanlar. Bol sanslarkasa 28 gelirse 75 -76 civarı yaparsak 250 300 2 arkadaşaşa 20 tl atalım helalinden destek veren olursa vede kupon gelirse canı gönülden gönderim yapılır saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 76285
Bol şanslar reiskasa 28 gelirse 75 -76 civarı yaparsak 250 300 2 arkadaşaşa 20 tl atalım helalinden destek veren olursa vede kupon gelirse canı gönülden gönderim yapılır saygılar
Bol şans dostumkasa 28 gelirse 75 -76 civarı yaparsak 250 300 2 arkadaşaşa 20 tl atalım helalinden destek veren olursa vede kupon gelirse canı gönülden gönderim yapılır saygılar
aynen maçmı var hacı baba dün niye özelden jeton ıd atmadın burakk bekledimYinemi Almanlar. Bol sanslar![]()
Dun tam sayfaya yazdim konu kilitlendi. 1. Jetonum yok. 2. Cisi 3-5 saat takip ettigim rollinglerde ben ali veli ahmet mehmeti sectim dediler. Sen kasayi sifirladin. Sirf takip ettim diye sans parasi mi alacaktimaynen maçmı var hacı baba dün niye özelden jeton ıd atmadın burakk bekledim
neyse çok param olursa çok atcam valla sana kardeşim sözüm olsunDun tam sayfaya yazdim konu kilitlendi. 1. Jetonum yok. 2. Cisi 3-5 saat takip ettigim rollinglerde ben ali veli ahmet mehmeti sectim dediler. Sen kasayi sifirladin. Sirf takip ettim diye sans parasi mi alacaktim) Dusuncen icin tesekkurler. Tesekkur edemedim ozelden .
Saol kankaneyse çok param olursa çok atcam valla sana kardeşim sözüm olsun![]()
Bol sans ins gelcekkasa 28 gelirse 75 -76 civarı yaparsak 250 300 2 arkadaşaşa 20 tl atalım helalinden destek veren olursa vede kupon gelirse canı gönülden gönderim yapılır saygılar
bazen oluyor öyle kanka bro filan yazanlar gülüyorum ne yapayımSaol kanka)) Kanka lafi ironi. Bugun yasi 21 gozuken biri sana kanka yazdi da icimde kaldi
Tesekkur ederim Abi. Cumaya kadar attin attin. Cuma maas alicam. Bu ay yas tahtaya basmam
)
Aynen ya bende aslinda hic sevmem kanka kardes birader filan. Benim de yasim orta yaş üstü ama artik takmiyorum alistimbazen oluyor öyle kanka bro filan yazanlar gülüyorum ne yapayım![]()