http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti xmen7772 / Canlı Kuponlar

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Gerçekten çok çok çok yazık oldu.Benim içim yandı.Üzerinden bir kurşun falan döktür dayı biri çok pis beddua falan mı etmiş ben çözemedim.
kardeşim yavaş yavaş tanıyoruz insanları işte alınlarında yazmıyorya sevdiğim değer verdiğim 4-5 arkadaş daha vardı online özellikle baktım konumuza gelmediler bi bol şans bile demediler yani yarın öbür gün gelirlerse ve bende tavır koyarsam şaşırmayın olurmu demekki para dağıtırken abi 3-5 krş parası olunca tanıma ben bu forumda herkesin konusuna uğrarım kuponu beğenmeden çıkar giderim giderkende bol şans derim neyse işte dediğim gibi tanıyoruz yavaş yavaş gün ola harman ola :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
kardeşim yavaş yavaş tanıyoruz insanları işte alınlarında yazmıyorya sevdiğim değer verdiğim 4-5 arkadaş daha vardı online özellikle baktım konumuza gelmediler bi bol şans bile demediler yani yarın öbür gün gelirlerse ve bende tavır koyarsam şaşırmayın olurmu demekki para dağıtırken abi 3-5 krş parası olunca tanıma ben bu forumda herkesin konusuna uğrarım kuponu beğenmeden çıkar giderim giderkende bol şans derim neyse işte dediğim gibi tanıyoruz yavaş yavaş gün ola harman ola :)
Dayıcım takma kafana boşver tatlı canını üzmeye değmez

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,783
1,532
113
biz bu hayatı yaşadık bro izlersek geçmişi hatırlarız sadece
yav hatunu izle sen :)

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,783
1,532
113
Kanka takılma burda belirli kişler hariç öle para var de konuya gelirler destege kimse gelmez üzüldm valla 700 1 gole gtti bende kybttm bugun ama gelip bura konusyorm kafam dagılıyor arkadaşlı dostluk önemli para yarın gene gelir

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
Kanka takılma burda belirli kişler hariç öle para var de konuya gelirler destege kimse gelmez üzüldm valla 700 1 gole gtti bende kybttm bugun ama gelip bura konusyorm kafam dagılıyor arkadaşlı dostluk önemli para yarın gene gelir
tamam kanka takılmam :)