- 6,086
- 5,361
- 113
olmadı beyler destek için teşekkürler belki yarın yaparım gene bakalım
kardeşim yavaş yavaş tanıyoruz insanları işte alınlarında yazmıyorya sevdiğim değer verdiğim 4-5 arkadaş daha vardı online özellikle baktım konumuza gelmediler bi bol şans bile demediler yani yarın öbür gün gelirlerse ve bende tavır koyarsam şaşırmayın olurmu demekki para dağıtırken abi 3-5 krş parası olunca tanıma ben bu forumda herkesin konusuna uğrarım kuponu beğenmeden çıkar giderim giderkende bol şans derim neyse işte dediğim gibi tanıyoruz yavaş yavaş gün ola harman olaGerçekten çok çok çok yazık oldu.Benim içim yandı.Üzerinden bir kurşun falan döktür dayı biri çok pis beddua falan mı etmiş ben çözemedim.
biz bu hayatı yaşadık bro izlersek geçmişi hatırlarız sadeceİzle knk
Dayıcım takma kafana boşver tatlı canını üzmeye değmezkardeşim yavaş yavaş tanıyoruz insanları işte alınlarında yazmıyorya sevdiğim değer verdiğim 4-5 arkadaş daha vardı online özellikle baktım konumuza gelmediler bi bol şans bile demediler yani yarın öbür gün gelirlerse ve bende tavır koyarsam şaşırmayın olurmu demekki para dağıtırken abi 3-5 krş parası olunca tanıma ben bu forumda herkesin konusuna uğrarım kuponu beğenmeden çıkar giderim giderkende bol şans derim neyse işte dediğim gibi tanıyoruz yavaş yavaş gün ola harman ola![]()
kardeşim yavaş yavaş tanıyoruz insanları işte alınlarında yazmıyorya sevdiğim değer verdiğim 4-5 arkadaş daha vardı online özellikle baktım konumuza gelmediler bi bol şans bile demediler yani yarın öbür gün gelirlerse ve bende tavır koyarsam şaşırmayın olurmu demekki para dağıtırken abi 3-5 krş parası olunca tanıma ben bu forumda herkesin konusuna uğrarım kuponu beğenmeden çıkar giderim giderkende bol şans derim neyse işte dediğim gibi tanıyoruz yavaş yavaş gün ola harman ola![]()
yav hatunu izle senbiz bu hayatı yaşadık bro izlersek geçmişi hatırlarız sadece
kumral tam benim tarzım esmerinde ağzından öpmem değilyav hatunu izle sen![]()
Kanka takılma burda belirli kişler hariç öle para var de konuya gelirler destege kimse gelmez üzüldm valla 700 1 gole gtti bende kybttm bugun ama gelip bura konusyorm kafam dagılıyor arkadaşlı dostluk önemli para yarın gene gelirkardeşim yavaş yavaş tanıyoruz insanları işte alınlarında yazmıyorya sevdiğim değer verdiğim 4-5 arkadaş daha vardı online özellikle baktım konumuza gelmediler bi bol şans bile demediler yani yarın öbür gün gelirlerse ve bende tavır koyarsam şaşırmayın olurmu demekki para dağıtırken abi 3-5 krş parası olunca tanıma ben bu forumda herkesin konusuna uğrarım kuponu beğenmeden çıkar giderim giderkende bol şans derim neyse işte dediğim gibi tanıyoruz yavaş yavaş gün ola harman ola![]()
Ben kurpiyere 10 bin bastımkumral tam benim tarzım esmerinde ağzından öpmem değil
tamam kanka takılmamKanka takılma burda belirli kişler hariç öle para var de konuya gelirler destege kimse gelmez üzüldm valla 700 1 gole gtti bende kybttm bugun ama gelip bura konusyorm kafam dagılıyor arkadaşlı dostluk önemli para yarın gene gelir
Allaha emanethadikaçtım ben hayırlı geceler
Hayırlı geceler dosthadikaçtım ben hayırlı geceler
Gecmis olsun hocam iyi geceler hepimiz kil payi kacirdik nasip degilmishadikaçtım ben hayırlı geceler