- 6,086
- 5,361
- 113
1 gole araba 
Vallahi bugün çok iyiyim abi bi davam vardı savcılıktan haklı bulundum 1 hafta içinde 3000 ödeme alacağım.Rabbime çok şükür mutlu oldum bugünçok şükür gardaşım aynı hayat devam ediyor sen nslsn iyisin inşallah gardaşım
1.5 üst değilmiydi reis yav1 gole araba![]()
rabbim yüreğine göre vermiş gardaşım benim çok sevindimVallahi bugün çok iyiyim abi bi davam vardı savcılıktan haklı bulundum 1 hafta içinde 3000 ödeme alacağım.Rabbime çok şükür mutlu oldum bugün
Allah razı olsun abim.Avukata ödemem olan 2000 borcum görünüyordu tamamen haklı bulundum 2000 borcum silindi üzerine davayıda kazandım uzlaştırmacı vesilesi ile orta noktayı bulup 3000 üstünede ödeme alacağım.Dosya işlemleri imza olayları varmış 1 hafta içinde her şey hallolup hesabıma yatırılacakmış.Kuş gibi oldum vallahirabbim yüreğine göre vermiş gardaşım benim çok sevindim
2 üst1.5 üst değilmiydi reis yav
En kötü iade garanti dayıcım inşallah kazançta olacak
bu kupon gelirse 200 tl çekim yapıp hedefi 1 k yapıp 4 arkadaşa 50 tl atacağım sinerji verenlere bilginiz olsun2 gol lazım bu gelsin be bari
Ekli dosyayı görüntüle 79449
Seri 3.5 üst haydi bakalım Çeklerde iyi gol geliyor dayı bu aralar2 gol lazım bu gelsin be bari
İsmet abi yakışıklı paşam ne yapıyor takılmıyor mu evde sanaHadi bakalım bu gelsin
Hadi bol şans2 gol lazım bu gelsin be bari
1 gol olsunda yeter banaLisen bu maçı alır yani senin kupon won karseşim