- 6,807
- 3,116
- 113
Tabi bugünkü olayı kutlugün demi, afiyet seker olsun gardasimaAbi kafam biraz iyi maruz görün beni yablış konuşursam![]()
Tabi bugünkü olayı kutlugün demi, afiyet seker olsun gardasimaAbi kafam biraz iyi maruz görün beni yablış konuşursam![]()
Geç bu işleri olumayranı dökmede sonra içersin pç olmasın
Hangi işlerGeç bu işleri olum![]()
Senle şöyle sahilde rakı balık yapmak vardı, ufaktan zeki müren bahsin mahsin a...k ta huzurla sohbet etmek vardı iki gardaşayranı dökmede sonra içersin pç olmasın
hepsi olur İsmetim yasımız genc daha 29 30 ne kiSenle şöyle sahilde rakı balık yapmak vardı, ufaktan zeki müren bahsin mahsin a...k ta huzurla sohbet etmek vardı iki gardaş
Fakir içikisi olum bizimkiayranı dökmede sonra içersin pç olmasın
Inşallah gardaşım hadi evlen artık, valla benim oğlan büyüyor bak sende önce bunu everecem yoksahepsi olur İsmetim yasımız genc daha 29 30 ne ki
biz bstan günü kurtaraalım onlarıda yapıcaz![]()
Bu ney gardas la zeytinyağımi?Fakir içikisi olum bizimki![]()
Abi fukara içkisiBu ney gardas la zeytinyağımi?
ben böyle iyiyim rus bulcamInşallah gardaşım hadi evlen artık, valla benim oğlan büyüyor bak sende önce bunu everecem yoksa![]()
Ickinin fukarası olmazki viskide kafa yapar senin ictigindeAbi fukara içkisi14.4 para yokki içelim
Heheh sırf evliyken bile rulet oynamak icin taa nereleri dusunuyor sen varya sennnnben böyle iyiyim rus bulcam
ben lisede 9. 10. sınıftayken counter atardık nickim hep Rulet22ydi ama kumarla işim olmazdı arada iddaa oynardım 1 2 liralıkHeheh sırf evliyken bile rulet oynamak icin taa nereleri dusunuyor sen varya sennnn
attı bak kırmadı biziLa bu arada liver inşallah atacanmı artik hadi daaa
Gelecekkkkkkattı bak kırmadı bizi