- 30,149
- 22,112
- 113
Dedee de şuan
Bencede katılıyorum inşallah olmamıştır inşallah dusurmemistir kira verecekti inşallah güzel yerde son kuponda birakmistirİşte bazen iyi niyet iyi olmuyor dostum adam daha fazla kişiye ulaşıp sevindirmek için bunu yapmamali, yaptırmamali 🙄🙄🙄🥺
Kesinlikle,,az daha kazanayım dagitayim diye giriyorsun sonra gerileyince strese giriyorsun..çok sıfırladım böyle..İşte bazen iyi niyet iyi olmuyor dostum adam daha fazla kişiye ulaşıp sevindirmek için bunu yapmamali, yaptırmamali 🙄🙄🙄🥺
Yani ummaktan ziyade,,herkez kendi hür iradesiyle bakıyor bu işlere,,olanla ölmüş çare yok,,Allah ıslah etsin ne denirki,, en başta kendimi,,,Bende bunun için yazdım..tam gazinocu bence
Bı aksilik yoktur umarım...
Eyvallah kral,,Herkese iyi geceler 🖐 çekim vermiştir gelince ulaşır, herkesin gecesi güzel olsun
Ggidiyonda bı demlik çayi yalnizmi icecem MK ya....neyse git uyu şekerden kar edek bariHerkese iyi geceler 🖐 çekim vermiştir gelince ulaşır, herkesin gecesi güzel olsun
İçeriz gardasim konuyu serbest bıraktımGgidiyonda bı demlik çayi yalnizmi icecem MK ya....neyse git uyu şekerden kar edek bari))dd
Afiyet olsun,,,tütünüde çaktın mı tamamdır o iş,,Ggidiyonda bı demlik çayi yalnizmi icecem MK ya....neyse git uyu şekerden kar edek bari))dd
O eski Bafra olaydı keşke,,eski günlerin hatrina ne giderdi be....filtresiz olanı tabikiAfiyet olsun,,,tütünüde çaktın mı tamamdır o iş,,
Allah rahatlık versin kardeşim..Ben yatar , röntgenci parayı batirmadiysa ne mutlu kendisine
Sabah ogreniriz
Senin çekim paranı ayarlamaya çalışıyorNe oldu şimdi
Umarım olur yaSenin çekim paranı ayarlamaya çalışıyor
Aynen baktıki çekim yapamiyor işi çözmeye çalışıyorSenin çekim paranı ayarlamaya çalışıyor
başkan sen bu mesajı nasıl yaptın ya iyi emek varDedee de şuan