Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling X-RAY | Kasa 1K Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Ödülü falan boş verekte,,bu x-ray yandı galiba :((
Çok ağır bı stres bu iş eğer kaybetmeye başladıysa insanın cigerini sizlatip strese sokuyor..umarım gazinoya girip böyle bı duruma dusmemistir

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,692
4,363
113
Çok ağır bı stres bu iş eğer kaybetmeye başladıysa insanın cigerini sizlatip strese sokuyor..umarım gazinoya girip böyle bı duruma dusmemistir
Valla o kardeşimizden bi blajcak çi havası sezdim,,vurduysa kalın kalın parçalanmıştır,,umarım düşmemiştir

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,944
11,333
113
İşte bazen iyi niyet iyi olmuyor dostum adam daha fazla kişiye ulaşıp sevindirmek için bunu yapmamali, yaptırmamali 🙄🙄🙄🥺

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,692
4,363
113
Hepimiz yasiyoz bu durumu,,bı gerileyince elimiz ayağımız titriyor,biran önce kazandığımız rakama geri ulaşmak için,anlatilamiyacak bir strese giriyoz ve sonuç iç yangını :(
13-15k para öyle çok deli bi para değil,,canlıda ywri geliyor 10dk sürmüyor düşürmesi,,daha dün düşürdümde 18k,ordan biliyorum,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...