- 30,944
- 11,333
- 113
😂Hepimiz x ray cihazindan geçsek ,kafamız milyon olacak dd
😂Hepimiz x ray cihazindan geçsek ,kafamız milyon olacak dd
Bafra kral,,samsunun neresindensin sen dost?
Gazinoya girdiyse sonuç belliRöntgenci az sonra lose oldu deyip gelmezse iyi
Benfica yedi,,estorilin atarı güzel orandı,,Gazinoya girdiyse sonuç belli![]()
Yok be gardasim çekim vermiştir onu bekliyordur, kirayı riske etmezGazinoya girdiyse sonuç belli![]()
İnşaallahYok be gardasim çekim vermiştir onu bekliyordur, kirayı riske etmez
Kumarcı adamda hazır para ne kadar durur ki,,gerisini sen hesap et işte,,hep aynı kafalardayız,,,Gazinoya girdiyse sonuç belli![]()
Maalesef🙄İnşaallah
Ev sahibi demek İsrail Filistin demek gibi..kiracıyı aynen öyle görüyorlar
Süüppeerrr,,
jargondan belliBafra kral,,
Hacı bu kumar illeti bozdu bee,,ne jargonu kaldı nede keyif bıraktı,,akıntıya kürek çekiyoruz işte,,gittiği yere kadar,,jargondan belli
Ben. De ondan korkuyorumÖdülü falan boş verekte,,bu x-ray yandı galiba(
Çok ağır bı stres bu iş eğer kaybetmeye başladıysa insanın cigerini sizlatip strese sokuyor..umarım gazinoya girip böyle bı duruma dusmemistir
Hepimiz yasiyoz bu durumu,,bı gerileyince elimiz ayağımız titriyor,biran önce kazandığımız rakama geri ulaşmak için,anlatilamiyacak bir strese giriyoz ve sonuç iç yangınıBen. De ondan korkuyorum
Valla o kardeşimizden bi blajcak çi havası sezdim,,vurduysa kalın kalın parçalanmıştır,,umarım düşmemiştirÖdülü falan boş verekte,,bu x-ray yandı galiba(
Çok ağır bı stres bu iş eğer kaybetmeye başladıysa insanın cigerini sizlatip strese sokuyor..umarım gazinoya girip böyle bı duruma dusmemistir
İşte bazen iyi niyet iyi olmuyor dostum adam daha fazla kişiye ulaşıp sevindirmek için bunu yapmamali, yaptırmamali 🙄🙄🙄🥺Ödülü falan boş verekte,,bu x-ray yandı galiba(
13-15k para öyle çok deli bi para değil,,canlıda ywri geliyor 10dk sürmüyor düşürmesi,,daha dün düşürdümde 18k,ordan biliyorum,,Hepimiz yasiyoz bu durumu,,bı gerileyince elimiz ayağımız titriyor,biran önce kazandığımız rakama geri ulaşmak için,anlatilamiyacak bir strese giriyoz ve sonuç iç yangını![]()
Bende bunun için yazdım..tam gazinocu benceValla o kardeşimizden bi blajcak çi havası sezdim,,vurduysa kalın kalın parçalanmıştır,,umarım düşmemiştir