- 7,214
- 1,579
- 113
@Doga2516 reis konudan uzak kaldım ödeme yapıyor mu site
Ödüyor aga gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsin@Doga2516 reis konudan uzak kaldım ödeme yapıyor mu site
Evet@Doga2516 reis konudan uzak kaldım ödeme yapıyor mu site
Ödeme yapıldı ödedilerÇekim gelirse yazar mısın bro
Ne dedin polise ?Evladımin rızkını ona verecem o benle dask gcck he yok öyle kuzenim Ankara'da polis amiri gerekeni yapcam insanlardan dilenip üç kağıt yaomak yok numarasina kdr var bende
Lisans en kalitelisindenOlum bu sitenin konusu silindikçe yenisi açılıyor .
Bu site tokatcı sanırım
Yok kanka yok bir çoğunuz da cidden okuduğunu anlamama kıtlığı var.Lisans en kalitelisinden
Lisans sahte dostumYok kanka yok bir çoğunuz da cidden okuduğunu anlamama kıtlığı var.
Ben site tokatçı diye birşey demedim.
Bu konu 3 4 kere açıldı hepsini adminler sildi sildiklerine göre tokatçı olabilir dedim .
Lisans göstermene gerek yok yani bu site kesinlikle dolandırıcı diye bir iddaam olmadı.
ben lisansına bakmadım bir düşünce öne sürdüm arkasına millet çatır çatır çekim atmaya başladı ne diyim.Lisans sahte dostum
evet sahte curacao sgaming diye bi lisans versiyonu yokLisans sahte dostum
Reis keşke bildiğin siteye atıp oynasaydın en azından 20k gitmezdiNormal anapara ile yatırım yaptım 600 tl
20k oldu cekim verdim haksız kazanç diyerek sildi canlı destek aynı ip bahanesiyle bakiyeyi komple silip anaparaya düşürdü normal oyniyacaklar sakın oynamasın bunlar çapsız 3 5 öder
Ekli dosyayı görüntüle 802837