Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Winzio 500 TL Deneme Bonusu

bonussefiri

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6
17
3
Olum bu sitenin konusu silindikçe yenisi açılıyor .
Bu site tokatcı sanırım
Hani tokatcı siteydi birader? Adam konuyu paylaşır paylaşmaz dolandırıcı site demişsin. Senin yüzünden bende yatırım yapmadım bekledim bu vakte kadar. Oğlum az adam olun cebinizde 250 TL yok diye direk dolandırıcı yavtasi vuruyorsunuz. Benim çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

cenk8350

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,043
313
83
Hani tokatcı siteydi birader? Adam konuyu paylaşır paylaşmaz dolandırıcı site demişsin. Senin yüzünden bende yatırım yapmadım bekledim bu vakte kadar. Oğlum az adam olun cebinizde 250 TL yok diye direk dolandırıcı yavtasi vuruyorsunuz. Benim çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum
Sen hangi oyunu oynadin

Crazzz3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
44
28
KAYIT OLURKEN BONUSU SEÇMEYİ UNUTMA

Deneme bonusunu sadece SLOT alanında kullanabilirsiniz.

Çekim işlemi yapana kadar farklı alanlarda bakiyenizi kullanırsanız tüm kazanç iptal edilecektir.

Bakiyeniz 3.000 TL ye ulaştığında 250 TL yatırım yaparak. 1.000 TL çekim yapabilirsiniz.

Not: Ben kaybettim site hakkında bilgim yok.

250 tl olsa bu siteyle ne işimiz var 😆

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,968
955
113
Yazman varda okuman yok kardeşim .
Bak bakayım ben ne yazmışım idrak edebilmen için 8 9 kere okuman lazım ama o değerli vaktini ayırıp.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,968
955
113
Benim cebimdemi 250 tl yok 😀😀 hesabı açar açmaz bana saldırıp siteyi savunmaya gelmişsin bende adam yerine koyup sana cevap veriyorum hata benim sen haklısın😀😀

darkguard01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
144
25
28
Bunların site gibi mk ilk defa üye oldum eklenmedi bana

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
10 liradan 50 freespin gates tek kuruş ödemeden bomboş geçti şaka gibi şimdi bu kuş beyinli büro böyle dibine kadar kısınca akıllı mı davrandı başını alırlar yatırım diye zerre uğramam bir daha slotları orjinal ama rtp %0 bari tanıtım yapıyon az bir şey koklatki güven ver bildiğin en sahtekar bürolar bunlara şapka çıkarır 50 freespin bomboş nedir abi şaşırdım