- 1,826
- 463
- 83
Tşkler
Hani tokatcı siteydi birader? Adam konuyu paylaşır paylaşmaz dolandırıcı site demişsin. Senin yüzünden bende yatırım yapmadım bekledim bu vakte kadar. Oğlum az adam olun cebinizde 250 TL yok diye direk dolandırıcı yavtasi vuruyorsunuz. Benim çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorumOlum bu sitenin konusu silindikçe yenisi açılıyor .
Bu site tokatcı sanırım
Hangi oyunu oynadın onu oynayın bari6 dakika içinde ödedi valla esaslı siteymis 🙂
Sen hangi oyunu oynadinHani tokatcı siteydi birader? Adam konuyu paylaşır paylaşmaz dolandırıcı site demişsin. Senin yüzünden bende yatırım yapmadım bekledim bu vakte kadar. Oğlum az adam olun cebinizde 250 TL yok diye direk dolandırıcı yavtasi vuruyorsunuz. Benim çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum
Pragmatik hariç herşeyi oyna kanka ben pragmatik oynamıyorum zatenHangi oyunu oynadın onu oynayın bari
Ben prenses oynadım bonusa girdi 3900 küsur oldu bakiye sana tabiSen hangi oyunu oynadin
250 tl olsa bu siteyle ne işimiz var 😆KAYIT OLURKEN BONUSU SEÇMEYİ UNUTMA
Deneme bonusunu sadece SLOT alanında kullanabilirsiniz.
Çekim işlemi yapana kadar farklı alanlarda bakiyenizi kullanırsanız tüm kazanç iptal edilecektir.
Bakiyeniz 3.000 TL ye ulaştığında 250 TL yatırım yaparak. 1.000 TL çekim yapabilirsiniz.
Not: Ben kaybettim site hakkında bilgim yok.
Yazman varda okuman yok kardeşim .Hani tokatcı siteydi birader? Adam konuyu paylaşır paylaşmaz dolandırıcı site demişsin. Senin yüzünden bende yatırım yapmadım bekledim bu vakte kadar. Oğlum az adam olun cebinizde 250 TL yok diye direk dolandırıcı yavtasi vuruyorsunuz. Benim çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum
Benim cebimdemi 250 tl yok 😀😀 hesabı açar açmaz bana saldırıp siteyi savunmaya gelmişsin bende adam yerine koyup sana cevap veriyorum hata benim sen haklısın😀😀Hani tokatcı siteydi birader? Adam konuyu paylaşır paylaşmaz dolandırıcı site demişsin. Senin yüzünden bende yatırım yapmadım bekledim bu vakte kadar. Oğlum az adam olun cebinizde 250 TL yok diye direk dolandırıcı yavtasi vuruyorsunuz. Benim çekimim geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum
daha önce gördüm bro bu site altyapısında sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorumBu siteye güvenilir mi
Kullandım kaybettim evet@Ceo1907 Aga kullandinmi sen bunu
Pg soft sağlayıcısı kasa katladık 5k oldu 😁Kullandım kaybettim evet
İyi ne güzelPg soft sağlayıcısı kasa katladık 5k oldu 😁
Kanka 40 super hot oynadım 8 betten ama gelen her parayı katladim şansa hepsinide bildimHangi oyunu oynadın onu oynayın bari