- 1,050
- 293
- 83
Ödermi acep yatırsak
Yapacagn işi ... Ayıp ayıp bu adam dlndirici arkdslar hberx olaZaten topu topu 1000 TL cekicem yani neyse cekemezsekte kısmet böyleymiş ne diyelim
Hayrola agaYapacagn işi ... Ayıp ayıp bu adam dlndirici arkdslar hberx ola
Buna güzellik yaptım o khplk yaptı engelledi benjHayrola aga
Güzellik derken çekimde yardimcimi oldunBuna güzellik yaptım o khplk yaptı engelledi benj
Evet bildermGüzellik derken çekimde yardimcimi oldun
Hepsi var kardomAtmadan önce dedin mi geri verirsin diye veririm dedimi oda
Aga normalde alışveriş yasak haberin vardır elbet böyle destekleri göz ardı ediyorlar çoğu zaman adminler samimi olmadığın veya bilindik biri değilse yanaşma bidahaHepsi var kardom
Biliyorum da gafil avlandk ne yapalm ağzından burnundan gelsinAga normalde alışveriş yasak haberin vardır elbet böyle destekleri göz ardı ediyorlar çoğu zaman adminler samimi olmadığın veya bilindik biri değilse yanaşma bidaha
Rahat ol eğer tokatladim kafasindaysa kendine yapar bizde üstümüze düşeni yapalım tabi 😉Biliyorum da gafil avlandk ne yapalm ağzından burnundan gelsin
Dünya çok küçük kardoRahat ol eğer tokatladim kafasindaysa kendine yapar bizde üstümüze düşeni yapalım tabi 😉
Agacim üstümüze düşeni yaptık elden bu gelirDünya çok küçük kardo
Eyvallah kardo ben polise verdim o düşünsün artıkAgacim üstümüze düşeni yaptık elden bu gelir
Yok artık aga sende abartma 😂Eyvallah kardo ben polise verdim o düşünsün artık
Evladımin rızkını ona verecem o benle dask gcck he yok öyle kuzenim Ankara'da polis amiri gerekeni yapcam insanlardan dilenip üç kağıt yaomak yok numarasina kdr var bendeYok artık aga sende abartma 😂
Sen bilirsin aga dikkat kendine 🫡Evladımin rızkını ona verecem o benle dask gcck he yok öyle kuzenim Ankara'da polis amiri gerekeni yapcam insanlardan dilenip üç kağıt yaomak yok numarasina kdr var bende