- 8,001
- 6,464
- 113
Beyler ev 2 katlı. Modem ise 2ci katta ve ben 1ci katta oturuyorum wifi tam çekmiyor. Wifi sinyal guclendirici aldım . Bunu modeme yakın bi yeremi takıcam yoksa çekmeyen katamı takmam lazım. Kullanan biri yazarsa sevinirim
çekmeyen yere koyup ona bağlanarak internete girmiş olacaksınBeyler ev 2 katlı. Modem ise 2ci katta ve ben 1ci katta oturuyorum wifi tam çekmiyor. Wifi sinyal guclendirici aldım . Bunu modeme yakın bi yeremi takıcam yoksa çekmeyen katamı takmam lazım. Kullanan biri yazarsa sevinirim
youtube a yazsana buraya yazana kadar anlşamıyorum gerçektenBeyler ev 2 katlı. Modem ise 2ci katta ve ben 1ci katta oturuyorum wifi tam çekmiyor. Wifi sinyal guclendirici aldım . Bunu modeme yakın bi yeremi takıcam yoksa çekmeyen katamı takmam lazım. Kullanan biri yazarsa sevinirim
bide inceleme başlığı atılmış cidden enteresanBeyler ev 2 katlı. Modem ise 2ci katta ve ben 1ci katta oturuyorum wifi tam çekmiyor. Wifi sinyal guclendirici aldım . Bunu modeme yakın bi yeremi takıcam yoksa çekmeyen katamı takmam lazım. Kullanan biri yazarsa sevinirim
Soru sordum insan gibi cevap verebilir veya gormezden gelebilirsinkardeş sizi sayı ile mi gönderiyorlar buralara ?
Tmm bro eyvallahçekmeyen yere koyup ona bağlanarak internete girmiş olacaksın
kardeş suç sende değil bu konuya onay veren adminlerde ha sende de var youtube yazsana burayayazacağınaSoru sordum insan gibi cevap verebilir veya gormezden gelebilirsin
Adam konu açarken size mi soracak birader?kardeş suç sende değil bu konuya onay veren adminlerde ha sende de var youtube yazsana burayayazacağına
Yazdım goremedim kbkardeş suç sende değil bu konuya onay veren adminlerde ha sende de var youtube yazsana burayayazacağına
Her konuda insanlar bilgi alabilirkardeş suç sende değil bu konuya onay veren adminlerde ha sende de var youtube yazsana burayayazacağına
KONU KİLİT. 🔐