http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Wifi Sinyal Güçlendirici Kullanan Var Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,001
6,464
113
Beyler ev 2 katlı. Modem ise 2ci katta ve ben 1ci katta oturuyorum wifi tam çekmiyor. Wifi sinyal guclendirici aldım . Bunu modeme yakın bi yeremi takıcam yoksa çekmeyen katamı takmam lazım. Kullanan biri yazarsa sevinirim

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,141
1,592
113
Beyler ev 2 katlı. Modem ise 2ci katta ve ben 1ci katta oturuyorum wifi tam çekmiyor. Wifi sinyal guclendirici aldım . Bunu modeme yakın bi yeremi takıcam yoksa çekmeyen katamı takmam lazım. Kullanan biri yazarsa sevinirim
çekmeyen yere koyup ona bağlanarak internete girmiş olacaksın

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,141
1,592
113
youtube a yazsana buraya yazana kadar anlşamıyorum gerçekten

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
bide inceleme başlığı atılmış cidden enteresan

Brinzelord

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
228
110
43
kardeş suç sende değil bu konuya onay veren adminlerde ha sende de var youtube yazsana burayayazacağına
Adam konu açarken size mi soracak birader?
Fikrin yoksa cevap vermezsin ne uzatıyorsun.
Adam sormuş efendi gibi cevabın yoksa vermezsin olur biter ne zorbalık ypaıyorsunuz adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...