Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Wasil | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Dost forumda ,30 k alacak kimseyi hiç ifşa ettin mi ? Bunu yaptığı terbiyesizlik 15 kere atıyorum deyip atmayisi yüzü burada yalan sa yalan desin aceledi yok yoksa vermede dedim. Askersin dedim az çok hepiniz bilirsiniz paraya önem veren biri değilim ama dalga geçmek heleki baban yaşında bir adamla başka bir sey
haklısın abi bende eşeklik kusuruma bakma

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,459
113
ferhat abim haklısın bende durmuyor da mesajlar cidden haklı olan sensin iban at kalsın atayım sende bana laf söyleme büyüğümsün barışalım abi .
Kardesim 500 para değil zaten bunun için kendini neden kucultuyorsun anlamadim at adamin parasını konuyu kapatın adam bak sen para isteyince hemen vermiş sende para eline geçtiği gibi bu adama atmak zorundasın adamin iyi niyetini suistimal etme

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Bak hepiniz sahitsiniz mesajlari bizzat atacağım buraya iban atacağım parayı atmayacak
ferhat abi yarın akşama kadar atayım bari bugün hattın üzerine bir şey almıştım onu ödedim arkadaştan para alıp bir de bugün bi rollde 500 aldım yarın akşam 21:00 kadar atıyorum @wasil abi şahitsin atmazsam sende söyle ama öyle bi durum olmayacak söz abim. askerlikte bitiyor 19 kaldı

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Kardesim 500 para değil zaten bunun için kendini neden kucultuyorsun anlamadim at adamin parasını konuyu kapatın adam bak sen para isteyince hemen vermiş sende para eline geçtiği gibi bu adama atmak zorundasın adamin iyi niyetini suistimal etme
haklısın abi hatanın bende olduğunu söylüyorum zaten ferhat abi 10 numara adamdır

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,210
38,103
113
ferhat abi yarın akşama kadar atayım bari bugün hattın üzerine bir şey almıştım onu ödedim arkadaştan para alıp bir de bugün bi rollde 500 aldım yarın akşam 21:00 kadar atıyorum @wasil abi şahitsin atmazsam sende söyle ama öyle bi durum olmayacak söz abim. askerlikte bitiyor 19 kaldı
Bir ay foruma girmeyecek :)

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Paran varsa suan at adama konuyu kapatalım hoş değil iki kuruş para için birbirimiz kırıp uzmeye gerek yok
yok belirttim zaten abim yarın sabahtan olurda net olsun diye akşam dedim herkeste aferin oğlum çeker barışırız hemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...