http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Wasil | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Sen borcami 500 aldin geri vercem diyemi
sıkışktım abi 500 tl istedim sağolasın hiç kırmadı verdi sonra biraz zaman geçti haklı saymaya başladı durum düzelince iban vs istedim küfür yiyorum her gördüğünde iban yazsa dmden atıcam kapanacak konu ama sürekli söylenmeyi tercih ediyor

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,327
10,993
113
abi ferhat abi bi 500 lira vermişti bir kaç ay veremedim sonra geri vermek istediğimde sürekli küfürler etti ne zaman bir yerde görse laf söylüyor durum bu
Kardeşim Ferhat'a dedin mı durumum müsait değil diye deseydın o ses etmezdi emin ol

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,761
41,728
113
abi ferhat abi bi 500 lira vermişti bir kaç ay veremedim sonra geri vermek istediğimde sürekli küfürler etti ne zaman bir yerde görse laf söylüyor durum bu
15 kere iban at dedi attım 15 sindede geri dönmeyince 45 yaşında adamım paranın a.. koym da bizimle dalga geçmek nedir dedim .. bir kaç ay önce dediği 14 ay

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Kardeşim Ferhat'a dedin mı durumum müsait değil diye deseydın o ses etmezdi emin ol
biliyorum abi ferhat abi ondan önce hep iyiydi bana yani yanlış yaptığımın farkındayım da hani küfürle nereye kadar müsaitlik olur veririm kapatalım konuyu böyle bitsin yani niye devam ediyoruz buna

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,761
41,728
113
sıkışktım abi 500 tl istedim sağolasın hiç kırmadı verdi sonra biraz zaman geçti haklı saymaya başladı durum düzelince iban vs istedim küfür yiyorum her gördüğünde iban yazsa dmden atıcam kapanacak konu ama sürekli söylenmeyi tercih ediyor
Bak mesajların duruyor 15 kere iban istedim attım her seferinde girevdeyim disardayim namus sözü sende demedin mi ?

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,327
10,993
113
biliyorum abi ferhat abi ondan önce hep iyiydi bana yani yanlış yaptığımın farkındayım da hani küfürle nereye kadar müsaitlik olur veririm kapatalım konuyu böyle bitsin yani niye devam ediyoruz buna
Valla güzelce anlatsan derdini fero hayatta laf etmez 500 için demekki çok damarına bastın

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Bak mesajların duruyor 15 kere iban istedim attım her seferinde girevdeyim disardayim namus sözü sende demedin mi ?
ferhat abim haklısın bende durmuyor da mesajlar cidden haklı olan sensin iban at kalsın atayım sende bana laf söyleme büyüğümsün barışalım abi .

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,761
41,728
113
500 varmı ferom 3 ay sonra veririm:)
Dost forumda ,30 k alacak kimseyi hiç ifşa ettin mi ? Bunu yaptığı terbiyesizlik 15 kere atıyorum deyip atmayisi yüzü burada yalan sa yalan desin aceledi yok yoksa vermede dedim. Askersin dedim az çok hepiniz bilirsiniz paraya önem veren biri değilim ama dalga geçmek heleki baban yaşında bir adamla başka bir sey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...