- 12,533
- 12,742
- 113
Ödül işini teke indirebilir misin ? Cunki bana 1k lazimİçerde bu roll yaaa çevrim bitince oran şartı varmı acaba çevrim bşttş
Ödül işini teke indirebilir misin ? Cunki bana 1k lazimİçerde bu roll yaaa çevrim bitince oran şartı varmı acaba çevrim bşttş
Yapcak bişe yok sana sormadık bize lazım olanı söyledik biz ne dersek o karar onaylandı meclisteOlmaz öyle çok kişi kazanacak![]()
He barromda orda 1k da barroma yaz geriye kalan wasil ssninÖdül işini teke indirebilir misin ? Cunki bana 1k lazim
Sakin kaçmayı deneme bizden kacamazsin dostAynen açıktan bende karambole aldım dm yanar illa işin sonunda 30 ağustos var 29 ağustos gecesi forumdan çıkış 31 ağustosta böcek olup gelirim 😁
Olmaz öyle çok kişi kazanacak![]()
Desene bonusları nerden bulucan puahahaSakin kaçmayı deneme bizden kacamazsin dost
Bana 37k lazim dost bu kez benim senden daha çok ihtiyacım.var varmi sende puahhaÖdül işini teke indirebilir misin ? Cunki bana 1k lazim
Dostlarını unutmadığını görmek hıçkırarak ağlattı beniHe barromda orda 1k da barroma yaz geriye kalan wasil ssnin
Olur reis 500 bana gerisi sizeÖdül işini teke indirebilir misin ? Cunki bana 1k lazim
Senin ki imkansız olduğu için seni eledik direk dostBana 37k lazim dost bu kez benim senden daha çok ihtiyacım.var varmi sende puahha
Sagol kardeşim o 500 de benim sen hayrina kupona devam etOlur reis 500 bana gerisi size![]()
Daha ne istiyorsun bedavadan para iste 500 sana fazla bile puahhaOlur reis 500 bana gerisi size![]()
Sana söz eğerki 31 ağustos güneşli bi sabahta kazanırsam tabi olasılık %31 dm nde bi kırmızı yanar ama yanmazsa işte ben ölmüşüm demektirDostlarını unutmadığını görmek hıçkırarak ağlattı beni
Puahahaha doğruSagol kardeşim o 500 de benim sen hayrina kupona devam et
@Mrlbra yardim et simdi burda olsa açık çek yazardi bana puahaSenin ki imkansız olduğu için seni eledik direk dost
10 kişi 100 olarak dağıtım olacakDaha ne istiyorsun bedavadan para iste 500 sana fazla bile puahha
Puahahah inanmışTek başıma yerim parayı bende
süpermiş10 kişi 100 olarak dağıtım olacak![]()
Aman baba sen iyi ol da biz başka bişey istemeyiz. Bu arada tahmini dm ne kadarlık yanarSana söz eğerki 31 ağustos güneşli bi sabahta kazanırsam tabi olasılık %31 dm nde bi kırmızı yanar ama yanmazsa işte ben ölmüşüm demektir
@Metings1905 adamdir o bile 100 lira dağıtım yapmiyor puaha10 kişi 100 olarak dağıtım olacak![]()